2777
2789
عنوان

یکی بیاد دوست بشیم مردم از تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 56 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن هنو نخوندم  ولی از فردا میخوام شیمی و ریاضی و زیست بخونم تو چی ؟ من دهم هیچ،بلد نیستم تو چ ...

منم از فردا شروع میکنم

دهم رو  هنوز کامل نبستم

چه دانشگاهی مد نظرته واسه قبولی؟

منم از فردا شروع میکنم دهم رو  هنوز کامل نبستم چه دانشگاهی مد نظرته واسه قبولی؟

پزشکی و فیزیوتراپی و دندون که شوشترم باشه میرم 

بگن افغانستان هم میرم 😂

ولی واسه رشته هایی مثل اتاق عمل و پرستاری اینا که اگه ایشالله قبول شم یا دانشگاه گیلان یا شیراز یا تهران یا اصفهان یا ساری ...

ولی و گیلان بهتره چون شهریه مختص به دنیا اومد راحت ترم

شما چیییی؟

پزشکی و فیزیوتراپی و دندون که شوشترم باشه میرم  بگن افغانستان هم میرم 😂 ولی واسه رشته هایی م ...

😂

من پزشکی و دندون هر جا شد میرم 😂

ولی تهران باشه خوبه چون نزدیکم هست راحتترم

ساعت مطالعت در روز حدودا چقدره

واسه من که خیلی کمه

😂 من پزشکی و دندون هر جا شد میرم 😂 ولی تهران باشه خوبه چون نزدیکم هست راحتترم ساعت مطالعت در ...

من که اصلا از او سال هیچ درست حسابی نخوندم

فقط،یه دفعه از او سال خوندم اونم واسه امتحان ترم بود

وای دارم دیوونه میشم از استرس  

۳۰ ساله قبول نیست

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 11 دقیقه پیش
2791
2779
2792