2777
2789
عنوان

تنفر (نیا دپ میشی!)

205 بازدید | 12 پست

یهو کل وجودمو میگیره ... نسبت به همه ، خانواده ، دوست آشنا ...

از مامانم حتی ،،، پشیمون میشم که هیچ پرده و دیواری بینمون نمونده .. نذاشتم بمونه ، نباید همه چیمو میذاشتم کف دستش که حالا بخواد ضدم استفاده کنه هرچی میشه و نمیشه میگه آره حتمنم بهش میرسی ، ایشالا که نمیرسی ، آرزو به دل میمونی و این جور حرفا .. 

شده مث من شید؟! شده دلتون بگیره فک کنین تنها ترین آدمی اید که وجود داره؟! چیکار کنم الان از دستش ، این دکمه وایسا دنیا میخوام پیاده شم کجاس؟! دیوونه شدم دیگه ... چه فرقی داره با دشمن؟

دقیقاااااا

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

😆من که رد دادم رسما 

دلم میخواد نابود شم هیچ اثری ازم نمونه

انگار از اول وجود نداشتم

بچه میارن شکنجه روحی میکننش

همه یه دوران خَریت دارن،زیاد خودتونو با گذشته مزخرفتون اَذیت نکنید.......🤷‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از خدا دلم گرفته ۶ ساله دارم التماسش میکنم ولی صدامو نمیشنوه دیگه خسته شدم  کاش بمیرم 😔

خدایا تو بساز.  تو بسازی  قشنگتره.....  منتظر معجزتم  خدایا  کمکم کن . به امید آزادیم از این زندان لعنتی ‌..... 

ببین من خودم یه مامانم یه موقع‌ها از حرصم نفرین میکنم ،ولی اصلا دلم نمیاد یه خار تو پای بچم بره آخر شبم مثل چی از رفتارم پشیمون میشم،مامان تو هم مطمئنم باش مثل منه

ببین من خودم یه مامانم یه موقع‌ها از حرصم نفرین میکنم ،ولی اصلا دلم نمیاد یه خار تو پای بچم بره آخر ...

داشتم باهاش حرف میزدم بی دلیل برگشته بهم میگه ور ور نکن ! خب ینی چی؟ منم خب یه چیزی تو جوابش گفتم که برخورد بهش ..

حالام که جدیدا خودم طاقت نمیارم باهاش قهر باشم ، رفتم تو اتاق پیشش کلی التماس زور گریه ... حتی نیگامم نکرد ، هولم داد اونور ... میسوزم بخدا خودش میدونه چقد حالم بده چی دارم میکشم این روزا ،، رفتار خودش به کنار ، نیش و زخم زبون کنایه هاش موقع بحث و دعوا که آره حتما واست دعا میکنم ، حتمنم بهش میرسی !! به کنار ..

آدم مذهبی ای نیستم ولی دعای مادرو خیلی قبول دارم .. شانس منه همین حرفش میگیره ...

مامان منم نفرین زیاد میگه ولی هیچکدوم از ته دل نیس مطمعننننننننننن باش حتی اگر اعصابت خیلی خراب با ...

داشتم باهاش حرف میزدم بی دلیل برگشته بهم میگه ور ور نکن ! خب ینی چی؟ منم خب یه چیزی تو جوابش گفتم که برخورد بهش ..

حالام که جدیدا خودم طاقت نمیارم باهاش قهر باشم ، رفتم تو اتاق پیشش کلی التماس زور گریه ... حتی نیگامم نکرد ، هولم داد اونور ... میسوزم بخدا خودش میدونه چقد حالم بده چی دارم میکشم این روزا ،، رفتار خودش به کنار ، نیش و زخم زبون کنایه هاش موقع بحث و دعوا که آره حتما واست دعا میکنم ، حتمنم بهش میرسی !! به کنار ..

آدم مذهبی ای نیستم ولی دعای مادرو خیلی قبول دارم .. شانس منه همین حرفش میگیره ...

داشتم باهاش حرف میزدم بی دلیل برگشته بهم میگه ور ور نکن ! خب ینی چی؟ منم خب یه چیزی تو جوابش گفتم که ...

عزیز دلم حق داری ناراحت باشی،اما شاید مادرتم افسردگی داره که این رفتارها رو انجام میده