2777
2789
عنوان

خانما بیاید کمک

192 بازدید | 13 پست

خانما من 19 سالمه جوش. دارم خیلی با جای جوشای قرمز که داره یکمی گود میشه رفتم پیش دکتر برام ژل اداپالن 1دهم و درصد محلول کلیندا مایسین قرص آزیترومایسین نوشت میخاستم بدونم ژل اداپالن خوبه یا نه مخصوصا واسه جای جوش قرمز و اینکه داره یکمی گود میشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منی که دارم راکوتان میخورم وبسته آخرشم ام هست لعنتی وهیچ تغییری نکردم چیکارکنم بنظرتون موقع پریودی گ ...

یعنی راکوتان هم اثری نذاشته؟؟ ببین برو آزمایش هورمونی بده شاید مشکل از هورمونات باشه 

یعنی راکوتان هم اثری نذاشته؟؟ ببین برو آزمایش هورمونی بده شاید مشکل از هورمونات باشه 

نه بابا ببین موقعی که میخام پریودشم خیلی جوش میزنه صورتم وردشم تاچن وقت طول میکشه خوب شه آزمایش هورمونی وسونوگرافی ام رفتم هیچ مرگم نیس

نه بابا ببین موقعی که میخام پریودشم خیلی جوش میزنه صورتم وردشم تاچن وقت طول میکشه خوب شه آزمایش هورم ...

وای بازم تو فقط موقع پریودیت من همیشه 😭😭😭  چندروز دیگه هم میخام نامزدی کنم دوماه دیگه احتمالا عقد نمیدونم چیکار کنم

وای بازم تو فقط موقع پریودیت من همیشه 😭😭😭  چندروز دیگه هم میخام نامزدی کنم دوماه دیگه احتمال ...

ای خدااگه همیشس کبدت چربه برودکتر ولی اگه یه چیزی میخای سریع اثرکنه تاعروسی..ژل آکنومیسه

ای خدااگه همیشس کبدت چربه برودکتر ولی اگه یه چیزی میخای سریع اثرکنه تاعروسی..ژل آکنومیسه

کبد داغ تو دوره جونی بیشتره و جوش داره

کبد چرب فرق دارع

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸

رفتم آزمایش و سونو همه چی دادم هیچ مشکلی ندارم کبدم هم سالمه دکترا میگن بخاطر اینه که هنوز تو سن بلوغی دیوونه شدم بشخصه پوست صورتم خیلی خیلی صاف بود بدون هیچی الان بخاطر کنکورم جوش زدم و روی بعضیاشون که جاشون قرمزه سوراخ شده بنظرتون این سوراخ میره؟؟؟ 

کبد داغ چیه؟؟ 

کبد طبعش گرمه اگه گرمیش زیاد بشه(خوردن سوسیس، کالباس، جگر سیاه، سرخ کردنی ها، خیلی شیرین ها، سس مایونز) بر اثرش جوش میزنید یا پوستتون چربیش زیاد میشه

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸