2777
2789

سلام دوستان، بعد از کلی بررسی که کدوم شرکت باربری برای اسباب کشی خوبه، متوجه شدم انگار شرکت اطلس بار نسبت به بقیه کارش قابل قبول تر. می خواستم بدونم کسی از دوستان تو چند ماه اخیر اسباب کشی با این شرکت داشته و نظرشو بگه. (لطفا اون دسته از دوستانی که بصورت کاربر فیک میان از شرکت باربری خودشون تبلیغ میکنن کامنت نذارن چون من فقط در مورد اطلس بار میخوام بدونم.) 

سلام شما از اطلس بار استفاده کردید؟

سلام. ببخشید من تازه پیامتونو دیدم، نه ما از اطلس بار نگرفتیم. ما از ی مبل فروشی توی جاجرود آدرس ی باربری خوب خواستیم اونم خدا خیرش بده ی شماره داد بهمون. راننده ش عااالی بود بار مار و سالم از تهران به یزد آورد. و اون سه نفری هم که برای جابه جایی بار اومده بودن با اینکه ظاهرشون کوچولو و قرتی میزد 😁 اما خیییلی فرز و زبر و زرنگ بودن. اگر نیاز دارین من شماره شو از پدرم براتون بگیرم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام. ببخشید من تازه پیامتونو دیدم، نه ما از اطلس بار نگرفتیم. ما از ی مبل فروشی توی جاجرود آدرس ی ب ...

سلام عزیزم، راضی بودید درسته؟ میشه لطفاً شمارشونو لطف کنید ممنونتون میشم؛ منم از تهران به شهرستان اثاث کشی دارم

سلام عزیزم، راضی بودید درسته؟ میشه لطفاً شمارشونو لطف کنید ممنونتون میشم؛ منم از تهران به شهرستان اث ...

بله خیییلی راضی بودیم، اینقدر که من توی نت دیده بودم همه شاکی بودن از همه باربری ها، کللی استرس داشتیم که نکنه بامبول بازی در بیارن وسط کار و بخوان نرخ و بالا ببرن یا بارمون و سالم نرسونن اما خداروشکر که هیچ کدوم از این اتفاق ها نیافتاد. من شماره رو گرفتم واستون میفرسم

بله خیییلی راضی بودیم، اینقدر که من توی نت دیده بودم همه شاکی بودن از همه باربری ها، کللی استرس داشت ...

خیلی‌ لطف میکنید عزیزم ممنونم، ما هم وسط هفته اثاث کشی داریم داشتم سرچ میکردم واسه باربری اینقدر که ناراضی داشتن آدم میمونه، بغیر از هزینه همینکه به بار آسیب میزنن یا دزدی میکنن خیلی سنگینه واسه آدم

خیلی‌ لطف میکنید عزیزم ممنونم، ما هم وسط هفته اثاث کشی داریم داشتم سرچ میکردم واسه باربری اینقدر که ...

دقیقا، ایشالا به سلامتی. من پدرم نیستن اومدن ازشون میپرسم و بهتون شماره رو میدم، البته یادم اون آقای مبل فروشی شماره مسئول باربری رو داده بودن، حالا من ببینم پدرم اگر شماره خود راننده رو دارن، شماره راننده و بهتون میدم که از کارشون راضی بودیم

دقیقا، ایشالا به سلامتی. من پدرم نیستن اومدن ازشون میپرسم و بهتون شماره رو میدم، البته یادم اون آقای ...

یک دنیا ممنونم عزیز، بله اگه بغیر از باربری شماره همون راننده ای که از کارشون راضی بودید رو لطف کنید که دیگه عالی میشه

یک دنیا ممنونم عزیز، بله اگه بغیر از باربری شماره همون راننده ای که از کارشون راضی بودید رو لطف کنید ...

شماره تونو توی پیام واستون فرستادم. ایشالا که مثل ما اسباب کشی خوب و بی دردسری داشته باشید، البته اینم بگم ما وسایلمونو خیییلی خوب بسته بندی و سرویس چوبمونو با نایلون حباب دارها پیچونده بودیم، که خود راننده گفت جز محدود آدم هایی هستین که اینقدر خوب بارتون و بسته بندی کردید، فقط لباس شویی و یخچال و اینطور وسایلتوون و تو کارتون نذارید بعد خودشون که بردن پا ماشین، میذارن تو کارتون

سلام عزیزم شمااسباب کشی کردید؟ راضی بودید منم اسباب کشی دارم چهارشنبه نمیدونم ازکدوم باربری استفاده ...

سلام ببخشید من تازه پیامتون دیدم، بله خداروشکر ی آقای بسیار عالی اومدن وسایلمون و برامون جابه جا کردن