setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 عنوان من لاغر کردم 173 بازدید | 15 پست خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی. 1400/01/01 | 21:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 بچه ها من تو اقدامم و یه پلی کیستیکی هستم خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 هورا هورا هورا خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 با چی🤔 با رژیم و 2 ماه باشگاه خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
lili90m عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 40683 من الان یک هفتس روزی ۴لیوان فرانسوی چای سبز میخورم😁😁بد نبوده اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 وزن نرمالم باید 48 باشه ولی به مرز 60 کیلو هم رسیده بودم خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 من الان یک هفتس روزی ۴لیوان فرانسوی چای سبز میخورم😁😁بد نبوده افرین گلم خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
گلسرخ66 عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 8708 با رژیم و 2 ماه باشگاه منم میخوام ازفردا شروع کنم لطفا کمکم کن گوشت تنم شل هس دیسک کمر وسیاتیک دارم نمیتونم ورزش کنم .باشگاه هم بسته کروناس .چیکارکنم صورتم بدریخت وشل نشه .چیاخوردی .من قدم 159 وزنم 68
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 ولی الان 50 شدم و می خوام رحمم رو هم گرم کنم . اگر تجربه ای برای بارداری دارید خوشحال میشم در اختیارم بزارید خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 منم میخوام ازفردا شروع کنم لطفا کمکم کن گوشت تنم شل هس دیسک کمر وسیاتیک دارم نمیتونم ورزش کنم .باشگا ... ببین عزیزم بعضی از حرکات و ورزش هارو میتونی تو خونه انجام بدی و باشگاه که باز شد حتما بری که بدنت سفت بشه خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 ترو خدا کمک کنین پسرم رو تازه از شیر گرفتم عین خرس شدم ای وااااای . سعی کن رژیم بگیری و تو خونه ورزش کنی که وزنت بیاد پایین خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 دوستان رژیم من: اینه که همه چی میخورم ولی کم و اصلا نمیزارم گشنه بشم. و برنج روزی حدود 4 قاشق و نون اندازه کف دست خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.