۲۶ سالشه قیافش معمولی یکمی چاقه اخلاقشم خوبه مهربونه تقریبا وضع مالی خوبی داره خونه و ماشینم داره . و ولی من یه نفر دیگ تو دلمه چیکار کنم اونم بیخیاله گفت قصد ازدواج نداره ولی همو دوست داشتیم نمیدونم باید چیکار کنم میتدسم نتونم فراموشش کنم یه نفر دیگم بدبخت کنم 🙃🙃💔
اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨
فامیل ما هم عاشق پسرعموش بود آخر هم نگرفتش هر چی خواستگار بود رد کرد پسر الان دوتا بچه بزرگ داره این مجرد و پشیمون از رد کردن کیس های خوبش... منطقی فکر کن
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...