2777
2789
عنوان

خواستگار

357 بازدید | 33 پست

۲۶ سالشه قیافش معمولی یکمی چاقه اخلاقشم خوبه مهربونه تقریبا وضع مالی خوبی داره خونه و ماشینم داره . و ولی من یه نفر دیگ تو دلمه چیکار کنم اونم بیخیاله گفت قصد ازدواج نداره ولی همو دوست داشتیم نمیدونم باید چیکار کنم میتدسم نتونم فراموشش کنم یه نفر دیگم بدبخت کنم 🙃🙃💔

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟🌹🤲

خودتو درست کن:)بعدش تصمیم بگیر:))))

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای مثل ما نشو ابجی اگه خوبه قبول کن .ما همینکارو کردیم که موندیم

چیکار کنم گیجم کارم شده همش گریه اون انقد بیخیال من اینجا دارم براش پر پر میزنم 💔

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟🌹🤲

فامیل ما هم عاشق پسرعموش بود آخر هم نگرفتش هر چی خواستگار بود رد کرد پسر الان دوتا بچه بزرگ داره این مجرد و پشیمون از رد کردن کیس های خوبش... منطقی فکر کن 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

اون که تو را نمیگیره، چون اونا که میگن صد درصد می خوایم نمیان جلو این که خودش آب پاکی را ریخته. 

ولی اگه میخوای و مشکلی نداری همیشه مجرد بمونی خواستگار مناسب را با این بهانه های واهی رد کن. 

کتاب زن کامل را بخون، کمک میکنه واقع بین بشی.