سلام خانما عیدتون مبارک دگ خسته شدم از شوهرم انگار ب ی سگ دارم زندگی میکنم بازم صد به شرافت سگ دم به دقیقه پاچه میگیره دودقیقه پیشش بشینی دعواص در میاد و واق واق میکنه صدباررگفتم تلویزیون بر بچه ضرر داره همش روشن میکنه کنترلم میده دست بچه ۸ ماهه امروز گ۴تم هر چی دهنش اومد گفت ورفت بیرون دعایی دارید بخونم بمیره خلاص بشم از دستش فقط بخاطر بچم دارم تخملش میکنم نه خونه داره ا خودش خسیسم هست وبا پدر مادرش توی خونه زندگی میکنیم رابطه درست حسابیم نداریم زودلنزاله هیچ بدرد زندگی نمیخوره شما میگید چکار کنم به گمونم معتادم شده که انقدر اخلاقش سگ تر شده
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
قربون آدم چیزفهم باهما چیز بچه هم کار داره بهم میگه من نباشه بچه رم گشنه میذادی غذا نمیدی دیرزو خیار داد دستش بچه داشت خفه میشدانگار عقل تو کلش نیست دگ خسته شدم انقدر گفتم از زندگی با پدر مادرشم خسته شدم ۷ سال میگم خونم جدا بشه عرضه نمیکنه حتی یجارو اجاره کنه زبونشم روم درازه هزارو یکی مشگل دارم باهاش
چون هرکس یه برش خیلی خیلی کوچیک از زندگیش رو فقط از زاویه دید خودش تعریف میکنه ولی مشاور، اصولی میشنوه و مشاوره میده
و الان ما هر چیز بگیم اصلا به درد نمیخوره
چون واقعا معلوم نیست مقصز اصلی خودشه یا شوهرش
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
وضع مالی باباش که توپه برا دوقرون میمیرن اینا شوهرمنم وضع مالیش بد نیست جمع میکنه بای تعمیر خراب شده ی باباش هر سال بجا رو درست میکنه د نمیدونم با چه زبونی بگم من خسته شدم ازین زندگی
وضع مالی باباش که توپه برا دوقرون میمیرن اینا شوهرمنم وضع مالیش بد نیست جمع میکنه بای تعمیر خراب شده ...
کاش بتونی سعی کنی جدا بشی حتی یه پنجاه متری اجاره کنی واسه خودتون اونجور یکم کمتر سمت خرج کردن اونا بره میدونم خودمونم داریم ادمه خسیسو زود عصبی ولی اخلاقای خودشونو دارن مخصوصن هم اگه ترک باشن اخر کار خودشو میکنه مرده سر زنش اون رابطه هم گفتی مال ما که دکتر رفت گفت از استرس زیاده به مرور اینجوری شدی یکم ببین میتونی بازبون بگیریش اگه میبینی اینجوری جواب نمیده خوب همه راهارو برو یکم تهدید کن به فکر اینده باش تو این گرونی چی بگم دیگه باز بشین فکر کن چجوری باهاش برخورد کنی ایشالله به خیر بگذره
ممنون عزیزم شوهرم فقط بمیره مشگلم حل میشه چون جداییی در کار نیست خونه هم فک نکنم تا ابدبگیرره ...
ازدواجت سنتی بوده خودش باهات چجوره خوب اگه میبینی هر روز بدتر میشه قهر کن شده یه ماه فقط ناهار شام بزار به بچت برس چیزیم خواستی رو کاغذ بنویس بزار کنار کفشش که ببینه بعد ببین اصن سمتت میاد اصنببینه چته
ازدواجت سنتی بوده خودش باهات چجوره خوب اگه میبینی هر روز بدتر میشه قهر کن شده یه ماه فقط ناهار ...
نبابا دوست بودیم خیر سرمون داستان ما طولانیه اگر وقت کردی برو تاپیکای قبلیمو بخون همین کارو باید بکنم مثلا برار ود پس فردا بریم ویلای مادرم اینا شمال امروز تو دعوا تهدیدم کرد کا نمیبرم منم گفتم به جهنم