2777
2789
عنوان

دوست پسر

321 بازدید | 12 پست

سلام،بعد ی سال ک از شب خاستگاریمون میگذره و خودش همه چیزو بهم زد،الان پیام تبریک سال نو داده،البته قبلا هم پیام فرستاده بود

الان ن خوشحالم ن ناراحت،فقط یهو دلم خواست با یکی دردودل کنم

نمیدونم شایدبرا همه مخاطباش فرستاده آخه ی حالت رسمی داره و اخرشم نوشته از طرف فلانی،ولی بعدش میگم ن بابا تو تلگرام فرستاده نمیخواست بفرسته ک منو میتونست حذف کنه ،

یا شایدم اصلا یادش نبوده هنوز جز مخاطباشم انقدر ک بهم فکر نمیکنه

ولییییییییییییی خب شماره دیگمم داره هنوز چرا فقط برا همین شماره ای ک فقط دوتامون داریم فرستاده

خب فرستاده باشدم ،ک وی،بعد ییییک سااال،خب چرا رسمی نوشته،چرا بعدش چیزی نگفت

خدایا حال دلمو ب خودت میسپارم💗

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم منم واسه همه مخاطبام فرستادم و دلیل نمیشه 

خانومی تو تلگرام؟ امکانش هست مخاطبارو ببینی حذف کنی مثلا کسیرو؟ 

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

خانومی تو تلگرام؟ امکانش هست مخاطبارو ببینی حذف کنی مثلا کسیرو؟ 

اره تلگرام جدا از مخاطبا هم باید بری شماره رو حذف کنی شایدم براش مهم نیس گفته حالا بزار اونم یه تبریک بگم

فرق من با بقیه اینه که ادا در نمیارم من خودهِ خودمم،خودِ واقعی خوب یا بد خُل یا دیوونه همینه...
چرا به هم زد؟ چی شد؟

شرطای بابامو قبول نکرد،خخیلی راحت😏

اره تلگرام جدا از مخاطبا هم باید بری شماره رو حذف کنی شایدم براش مهم نیس گفته حالا بزار اونم یه تبری ...

انقدر مغروره الکی نمیفرسته لعنتی

مگه چه شرطایی گذاشتن؟ ببخشید البته فوضولی نباشه 

اینکه خونه جداباشه،اگر نخواستم بعدا نرم سرکار ،

عجله کرد،سوتفاهم شد،شرایط و جو بود نمیدونم 

اینکه خونه جداباشه،اگر نخواستم بعدا نرم سرکار ، عجله کرد،سوتفاهم شد،شرایط و جو بود نمیدونم 

ای بابا اینا که حرفای بدی نبودن حتما قسمت نبود عزیزم ایشالا هرچی که به صلاحته همون بشه

🤍