2777
2789
عنوان

😭خدااااا

146 بازدید | 12 پست

خدایاااا خستم بریدم دیگ نمیتونم مگ چه گناهی کردم ک انقد عذابم میدی مگه تو این سن ۱۸سالگی چیکار کردم ک از زندگی سیر شدم خدااا دلم گرفته چقد صدات کنم خدا چقد بی کسم خدا جواب این اشکهای ریختما کی میده خدا دیگ نمیتونم دیگ تحمل ندارم بخدا نمیتونم خدا چقد اشک بریزم چقدت صدات کنم چرا صداما نمیشنوی 😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیشده؟  عزیزم فقط میتونم بگم صبر کن در برابر مشکلاتت که روزی خدا جوابه این همه صبوریتو میده&nb ...

بخدااا جواب نمیده چقد تحمل کنم از ۱۳ سالگی فقط عذاب کشیدم دیگ بریدم دیگ خسته شدم دلم مرگ میخواد

ناامید نشو خدا بزرگه معجزه هاشو نشونت میده خواهری⁦♥️⁩

تیکر رسیدن به آرزومه.خواهر گلم رد میشی یه صلوات واسم بفرست حاجت روا بشم🤗⁦♥️⁩مطمئنم که معجزه خدا رو میبینم و برمیگرده ...
بخدااا جواب نمیده چقد تحمل کنم از ۱۳ سالگی فقط عذاب کشیدم دیگ بریدم دیگ خسته شدم دلم مرگ میخواد

عزیزم این حرفا رو نگو 

همهمون به نوعی مشکلاتی رو داریم تجربه میکنیم اما یه عده مشکلاتشون زیاد و سخته یه عده مشکلاتشون کم و عذاب آور 

شما هم پناه بر خدا ، صبر کن 

از سن کودکی عذاب کشیدن چیز آسونی نیست  اما به این فکر کن که همه اینا یه آزمون قشنگه الهیه .. یه آزمون که خدا توقع داره بندش در برابر همه سختیا  بهترین تصمیمو بگیره و ادامه بده تا پایان این راه به خوشی بگذره

از خدا گلایه کن،زمینو زمانو مقصر بدون، تو تنهاییات گریه کن ،ساعتی رو به استراحت بگذرون اما هیچ وقت نزار مشکلات از پا درت بیارن.. قوی تر از دیروز ادامه بده حتما از پسش بر میایی عزیزم

این روزها برای بیقراری دلم [و تواصوالبصر ]میخوانم🌹❤