2777
2789
عنوان

خداییش چقدر

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 24 پست
دنبال تاوانی یا برگشت؟

نمیخام برگرده اون بدجوری دلمو شکست.... تاوان میده؟ 

تیکر تولدمه🙄🎂کارما میگه : بعضی وقتا باید تو زندگی رنج بکشی؛ نه به خاطر اینکه آدم بدی بودی بلکه به خاطر اینکه درک نکردی کجا باید دست از خوب بودن برداری!!😇😄❤️
۷ سال کم نیست

پیامبر گفت هر دری پشت سر هم کوبیده بشه سرانجام کسی اون در رو باز میکنه و جواب میده

اگه نظرت درست باشه ترسی از تایید حرفت و گفتن اینکه احتمالا نظر من غلط بوده ندارم. اما وقتی جایی(هرجایی)  بحث رو قطع کردم و دیگه جواب ندادم بدون یاد این جمله افتادم: علی علیه السلام به فرزندش فرمود: از مباحثه با نادان بپرهیز چون میخواهد به تو سود رساند اما ضرر میزند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخام برگرده اون بدجوری دلمو شکست.... تاوان میده؟ 

اره ولی تا حدودی هم خرشانسه

اگه نظرت درست باشه ترسی از تایید حرفت و گفتن اینکه احتمالا نظر من غلط بوده ندارم. اما وقتی جایی(هرجایی)  بحث رو قطع کردم و دیگه جواب ندادم بدون یاد این جمله افتادم: علی علیه السلام به فرزندش فرمود: از مباحثه با نادان بپرهیز چون میخواهد به تو سود رساند اما ضرر میزند
اره ولی تا حدودی هم خرشانسه

ینی چی؟ خر شانس از چه لحاظ؟ 

تیکر تولدمه🙄🎂کارما میگه : بعضی وقتا باید تو زندگی رنج بکشی؛ نه به خاطر اینکه آدم بدی بودی بلکه به خاطر اینکه درک نکردی کجا باید دست از خوب بودن برداری!!😇😄❤️
پیامبر گفت هر دری پشت سر هم کوبیده بشه سرانجام کسی اون در رو باز میکنه و جواب میده

ان شاالله

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

یعنی توی این زندگی کمتر از 30 درصدشو پس میده

البته از 30 مطمین نیستم

البته از 30 مطمین نیستم

حالا هر چی باشه بلخره پشیمون میشه دیگ ن؟ 

سلام ببخشید چادری هستین؟؟

بله چطور

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله