2777
2789
عنوان

خداییش چقدر

181 بازدید | 24 پست

این حس ششمیا که هرکدوم یه حرف به ادم میزنن کدومشون درسته؟😅خداییش برا کی درست دراومده.یکی میاد امیدوارت میکنه یکی کن فیکون😅😅

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

من مثلا الان یچیزی میخوای بگو

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😑😐برا من که هیچکدوم نگفتن و نمی‌خوام بگن 😒همش به خودم بستگی داره اونا نمیتونن با یه حدس آینده ی من رو تضمین کنن😕

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙

ببین در بعضی موارد من یه تصاویری جلوی چشمم میاد که اکثرا نیاز به تفسیر داره. بیشتریا هم که سرکاریه. منم نمیدونم چقدر درست در میاد ولی چیزیکه اطراف خودم دیدم 65 تا 75 درصدش درست بوده. چیزایی که خودم پیش بینی میکنم...

اگه نظرت درست باشه ترسی از تایید حرفت و گفتن اینکه احتمالا نظر من غلط بوده ندارم. اما وقتی جایی(هرجایی)  بحث رو قطع کردم و دیگه جواب ندادم بدون یاد این جمله افتادم: علی علیه السلام به فرزندش فرمود: از مباحثه با نادان بپرهیز چون میخواهد به تو سود رساند اما ضرر میزند
همشون الکیه من نمیدونم بعضیا چجوری باور میکنن

نخیر الکی نیس یکی گفته بود با دوست پسرت از هم سرد میشین و تو میری با یکی دیگ ازدواج میکنی دیقا حرفش درست بود😔یکیم گفته بود رابطت با این اقا ( دوست پسر سابقم) پایدار نیس پایدار نبود😔

تیکر تولدمه🙄🎂کارما میگه : بعضی وقتا باید تو زندگی رنج بکشی؛ نه به خاطر اینکه آدم بدی بودی بلکه به خاطر اینکه درک نکردی کجا باید دست از خوب بودن برداری!!😇😄❤️
من مثلا الان یچیزی میخوای بگو

بارداریم

کارشوهرم

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
همشون الکیه من نمیدونم بعضیا چجوری باور میکنن

من امروز دونفر ناامید مطلقم کردن

قبلیا امیدوار😅

بارداریم کارشوهرم

بارداری هر وقت درست اقدام کردی و خدا بهت نی نی داد😆یه بچه سالم میاری خلاص

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
ببین در بعضی موارد من یه تصاویری جلوی چشمم میاد که اکثرا نیاز به تفسیر داره. بیشتریا هم که سرکاریه. ...

عزیزم میشه بگی دوست پسرم تاوان کاریو که باهام کرده رو میده؟ پشیمون میشه؟ بدجوری دلم شکست از دستش قلب درد گرفتم😔

تیکر تولدمه🙄🎂کارما میگه : بعضی وقتا باید تو زندگی رنج بکشی؛ نه به خاطر اینکه آدم بدی بودی بلکه به خاطر اینکه درک نکردی کجا باید دست از خوب بودن برداری!!😇😄❤️
ببین در بعضی موارد من یه تصاویری جلوی چشمم میاد که اکثرا نیاز به تفسیر داره. بیشتریا هم که سرکاریه. ...

خوب مثلا بارداری وکارهمسرم

خوب مثلا بارداری وکارهمسرم

طول میکشه چون میخاید خوب باشید و باید امتحان پس بدین

اگه نظرت درست باشه ترسی از تایید حرفت و گفتن اینکه احتمالا نظر من غلط بوده ندارم. اما وقتی جایی(هرجایی)  بحث رو قطع کردم و دیگه جواب ندادم بدون یاد این جمله افتادم: علی علیه السلام به فرزندش فرمود: از مباحثه با نادان بپرهیز چون میخواهد به تو سود رساند اما ضرر میزند
عزیزم میشه بگی دوست پسرم تاوان کاریو که باهام کرده رو میده؟ پشیمون میشه؟ بدجوری دلم شکست از دستش قلب ...

دنبال تاوانی یا برگشت؟

طول میکشه چون میخاید خوب باشید و باید امتحان پس بدین

۷ سال کم نیست