اگه نظرت درست باشه ترسی از تایید حرفت و گفتن اینکه احتمالا نظر من غلط بوده ندارم. اما وقتی جایی(هرجایی) بحث رو قطع کردم و دیگه جواب ندادم بدون یاد این جمله افتادم: علی علیه السلام به فرزندش فرمود: از مباحثه با نادان بپرهیز چون میخواهد به تو سود رساند اما ضرر میزند
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
فکر کنم خودشونم هنوز دلیل منطقی برای این موضوع پیدا نکردن😂البته بعضیا نه همه جمع نبندم یوقت😬
ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
اگه نظرت درست باشه ترسی از تایید حرفت و گفتن اینکه احتمالا نظر من غلط بوده ندارم. اما وقتی جایی(هرجایی) بحث رو قطع کردم و دیگه جواب ندادم بدون یاد این جمله افتادم: علی علیه السلام به فرزندش فرمود: از مباحثه با نادان بپرهیز چون میخواهد به تو سود رساند اما ضرر میزند
دقت کردین وقتی تیکه میندازن ۹۹ درصد نمیفهمیم چی گفتن😐
واسم دعا کنید رشته مورد علاقم قبول بشم😍✨ی ادمایی رو هیچوقت از دست نده 💚همونایی ک با خنده هات میخندن و با ناراحتیات ناراحتن 💥💥به دیگران احترام بزار ن به خاطر شخصیت اون ها بلکه بخاطر بازتابی از شخصیت خودت ♥️♥️♥️