2777
2789
عنوان

دلم گرفته.....

145 بازدید | 22 پست

یک بچه خداروشکر سالم دوساله دارم اونم تو این زندگی نکبتی پول نداره شوهرم حتی برای عید واسمون لباس نو نخرید مدام لباس کهنه های اینو اونو براش میپوشم خستم ازین همه نداری اونوخ مادرشوهرم گیر داده باید ب فکر دومی باشین این تنهاس تا میگم نمیخام میگ تو نخا پسرم میخاد شوهرمم تایبد میکنه هیچکس درکم نمیکنه هعی.....

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
به منم لباس های اینو اون میپوشندن الان مشکل ندارم

من تو خونه پدرم بهترینارو میپوشیدم الان. اصلا با این وضع کنار نمیام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا و اصلا زیر بار نرو .دست خودته خب.مدام گله کن به شوهرت و بگو بچه اینو لازم داره اونو میخواد لباس کهنه تنش نکن چرا تنش میکنی؟ به شوهرت بگو باید لباس بخری واسه زن و بچت تا دلش هوا برنداره که زن و بچه نگهداشتن راحته با کمک این و اون و لباس این و اون پنج تا بچه نیاره قد و نیم قد ردیف کنه.

یاشاسین آذربایجان💓✌

اصلا و اصلا زیر بار نرو .دست خودته خب.مدام گله کن به شوهرت و بگو بچه اینو لازم داره اونو میخواد لباس ...

تا میگم نمیخام میگه خب نخا ی زن دیگ میگیرم برام بیاره میگه نمیخاد قیافه بگیری همین لباسا خوبه اصلا ب فکرمون نیس نمیدونه چی میکشم از بس غر زدم گله کردم خستم

تازه ما دوقولو بودیم 

خب شاید برای مادرت ب اندازه من عذاب اور نبوده باشه ولی ما ک یکی داریم نداره پس بشینه سرجاش ب فکر دومی نباشه

تا میگم نمیخام میگه خب نخا ی زن دیگ میگیرم برام بیاره میگه نمیخاد قیافه بگیری همین لباسا خوبه اصلا ب ...

تقصیر خودته که رو دادی بهش.بگو برو یه زن دیگه بگیر با این وصع کی زن تو میشه اخه؟

خرج بتراش که براش طوری که کمرش راست نشه.اینجور مردا رو باید ادم کرد.حیف معلومه تو ساده و بی زبونی 

یاشاسین آذربایجان💓✌

یعنی شوهرت درک نداره  بره بمیره بهتره  باز مردا چندش بازی شون رو نشون دادن

هعیییییییی چی بگم