2777
2789
عنوان

خواهشا بیان ......................

271 بازدید | 17 پست
سلام دختر 5ماه دارم سرش زیاد عرق میکنه پشت سرش شب که میخابه فردا که بلندش میکنم بلشتش خیلی خیس هست میشه بگید دلیلش چی میتونه باشه ممنون
خدایا خودت کمک کن
نمیدونم دختر من هم همینجوری من فکر میکنم به خاطر تشکش باشه چون داخل تشکت از پشم شیشه اس
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی یه سوال دیگه دارم تقریبا 10 روزی میشه شبها خیلی بی قراری میکنه همش گریه میکنه مخصوصا موقع خواب خیلی گریه میکنه تا بخوابه شیر هم درست نمیخوره چکار کنم
خدایا خودت کمک کن
دخترم تازه وارد ماه 5 شده من که حس میکنم همینه چون شبهایی که جاش رو تغییر میدم و جابه جاش میکنم این اتفاق نمیافته اتفاقا الان یادم اومد نوشته بود نباید پشم شیشه باشه
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
اروغ داره حتما بغلش کن و تا زمانی که اروغ نزده اجازه نده بخوابه
عزیزم دختر منم موقع خواب خیلی عرق میکنه، البته اگه خونه گرم باشه و روش پتو بکشم. فکر میکنم به خاطر گرما باشه، چون وقتی روش ملافه میکشم خوبه و خیس نمیشه. تو شب هی چک کن پشت سرش رو، هر وقت دیدی داره عرق میکنه، یه ذره روش رو بازتر کن و خنک تر بگیرش
بی قراریش هم احتمالا به خاطر دل درد باشه. دختر منم حدود 6 ماهگیش بود که دوباره دل دردش زیاد شد، چند شب بهش گریپ میکسچر دادم، آروم تر خوابید، بعد اون هم هر شب که خیلی نفخ داشته باشه شبی یه قاشق خودش بهش میدم، دلش آروم میشه. فقط اینکه برای اینکه دخترت آروم تر باشه، بعد شیر حتما بادگلوش رو بگیر، اگر دلش ناآرومه، روی دست دمر بگیرش (طوری که یه دستت زیر شکمش باشه و یه دست دیگه ات گردنش رو حفظ کنه) اون جوری راحت میخوابه، اگرم خیلی ناآرومه دمر بخوابونش، ولی یه لحظه هم ازش چشم برندار و وقتی آروم تر شد برش گردون
اگر رفلاکس داره و زیاد بالا میاره، هم اذیت میشه و بی قرار، هم اینکه نمیتونه بخوابه و کلافه میشه. هر بار که بهش شیر میدی حتما 20 دقیقه تا 30 دقیقه به حالت ایستاده نگهش دار (به سمت خودت و روی سینه نگه داری بچه آروم تره)، حتی اگر بادگلو هم زد باز هم نگه دار که شیرش هضم بشه و دیگه بالا نیاره. من تا 6 ماهگی دخترم کارمون همین بود، شیر که می خورد تا نیم ساعت بغل بود و ایستاده تقریبا، چه خواب چه بیدار، این کار رو میکردیم. بعد هم موقع خواب با زاوبه بخوابونش، یعنی این که سرش بالا تر باشه (یه سطح شیبدار تقریبا براش درست کن، با زاویه حدود 30 درجه، که زیر سرش بالاتر باشه و شیر بر نگرده تو گلوش)
رفلاکس معده یعنی این که نی نی وقتی شیر میخوره، بر میگرده توی گلوش و بالا میاد. تو حالت خفیفش فقط میاد توی گلوش ولی توی حالت شدیدترش بالا هم میاره. معمولا بعد چند ماه این حالت از بین میره، ولی خب باید زیر نظر دکتر باشه که اگه شدید باشه ممکنه نیاز به دارو دادن هم بشه. اگر کوچولوت توی خواب هی انگار یه چیزی میاد توی گلوش و هی قورت میده و هی از خواب میپره، احتمال این وجود داره که رفلاکس ضعیف داشته باشه. باید همون کاری که گفتم رو بکنی. یعنی بعد شیر خوردنش حتما ایستاده نگهش داری تا هم بادگلو بزنه و هم شیرش هضم بشه و موقع خواب هم با زاویه بخوابونیش. بعد شیر خوردن هم اصلا با تکون تکون دادن پا (روی پا) نخوابونش (مگر اینکه از شیر خوردنش زیاد گذشته باشه و غذا هضم شده باشه) چون تکون تکون خوردن باعث میشه شیر راحت تر بیاد بالا. کلا هم بعد شیر خیلی تکون تکونش نده.