2821
2789
عنوان

چقدر عیدی بدم؟؟

388 بازدید | 23 پست

سلام دوستان 

من دیشب برای مادرشوهرم 200 عیدی بردم با یه گل شفلرا 

ایشون هم 150 به من و 150 به همسرم عیدی دادن

برادرشوهرم همیشه روز اول عید عیدی میده و به من و مادرش و خواهرش و خواهر زاده اش نفری 250 داد

خواهرشوهرم هم یه پیرهن 270 برای همسرم خریده و هنوز عیدی خونشون نرفتیم 

من میخواستم 200 به خواهرشوهرم و 100 به دخترش بدم حالا با پولی که برادرشوهرم داد باید اضافه کنم و به جاریم هم 300 بدم! یا کمتر بدم؟ 

شوهرم میگه به مامانم دوباره 200 بدیم عیدی زیاد بهمون داده 

نمیدونم چه کنم سنگین شد برامون این عیدی دادنا 

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...

🤔 عو چقدر بده بستون 

ما فقط بزرگا به کوچیکا نیدن خلاص

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بقیه رو نمیدونم ولی مادرشوهرت کجا زیاد داده 

شما ۲۰۰ دادی با یه گل

مادرشوهرت ۳۰۰ داده به جفتتون

بعد شما کوچک ترین عیدی رو فقط بزرگترا میدن دیگه

این چیه جدیدا مد شده

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

🤔 عو چقدر بده بستون  ما فقط بزرگا به کوچیکا نیدن خلاص

ما به خواهر و مادر همسرم هم میدیم 

برادرشوهرم هم از وقتی زن گرفته به من و خواهر مادرش میده. سختش کردن بخدا 

این رسم منسوخ کنید

ما فقطططط به  بچه ها عیدی میدن اونم اقوام نزدیک مثل عمو و عمه تازه مبلغ کم

و اگر پدریا مادر بخواد به بچه هاش والسلام

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
عیدی که فقط پول نیست یه هدیه بده تو چشم باشه ولی قیمت مناسب 

نمیتونم برم خرید عزیزم الانم که مغازه ها تک توک بازه 

نه دیگه دوباره بدی به مادرشوهرت زشتع اونم باید صدبزاره روش بهتون برگردونه😁😁چقد مایه دارید

من از اول میخواستم 300 ببرم شوهرم گفت نه 200 کافیه حالا دوباره بده بستون شروع میشه 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز