2777
2789
عنوان

عیدی زنداداشم

360 بازدید | 16 پست

سلام.پارسال اولین سال عید داداشم بود، البته واسه کرونا نیومدن خونمون. به داداشم و خانومش پارسال نفری دویست دادم داداشم فرستاد براش. ولی امسال که اومدن خونمون بهشون نفری چهارصد دادم و دویست تومن به خواهرم که مجرده. اینم بگم دیروز که رفتیم خونه مامانم داداشم و زنداداشم و خواهرم هر کدوم به دو تا بچه هام نفری صد دادن.

الانم عذاب وجدان دارم. همسرم میگه باید به هر سه تاشون نفری سیصد میدادی. گفتم آخه داداشم و زنداداشم اولین عیدی بود که اومدن خونمون.

شما بگین باید یه هرسه یکی میدادم یا کارم درست بوده؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید اونا در حد توانش ن عیدی دادن

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

آره بخدا وسواس گرفتم

بنویس هر چی دلت میخواد رو کاغذ بنویس اینقدر دری وری بنویسو خط خطی کن تا خالی بشی

به خودت فرصت بده الان هیجانت بالاست چند وقت دیگه واست عادی میشه مثلا الان هیجانت بهت میگه باز تاپیک بزن اما تو این جور مواقع که میخوای زنگ بزنی یا تاپیک بزنی فرست بده روز فردا این کارو کن یا بگو شب اینکارو میکنم اینجوری بدنت تو این مدت فرصت اضطراب میکشه و خودشو خو می ده