شوهرم یه خونه کوچیک داره گذاشتیم واسه فروش که پول روش بذاریم و ایشالا یه کوچولو بزرگترشو بخریم، 4 ماهه یه نفرم نرفته خونرو ببینه 😭😭😭
چشمانت آرزوست از سر نمیبرم , تورا ز خاطرم کسی نمی برد , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا , به دل نشسته ای چه کردی با دلم , به گِل نشسته ای کنار ساحلم , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا
چشمانت آرزوست از سر نمیبرم , تورا ز خاطرم کسی نمی برد , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا , به دل نشسته ای چه کردی با دلم , به گِل نشسته ای کنار ساحلم , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا
آره ماهان جان تهرانیم، والا این خونه ما که خبری نیس واسش
من صلوات نذر مادر امام زمان میکنم هر موقع نذر کردم جواب گرفتم مادر اقا از امام زمان میخواد اونم نه به مادرش نمیگه یکی بچه های سایت معرفی کرده واقعا جواب میده
[Forwarded from کــانال الـــღــے اللـــہ] #ادعیه #کانال @asmaol_hosna 🍃🍂جلب رزق و روزی و فروش متاع🍂🍃 ✅برای فروش ملک یا کالایی به لحاظ شرعی که فروش نمیرود در چهار تکه کاغذ پاک این آیات نوشته شود ودر چهار گوشه شی مورد نظر قرار داده شود 💦💎بسم الله الرحمن الرحیم💎💦 🌸✨یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله و هو الذی مد الارض و جعل فیها رواسی و انهارا و من کل الثمرات جعل فیها زوجین اثنین یغشی الیل النهار ان فی ذلک لایات لقوم یتفکرون یا شکیکفی یا قاهر و یا مغنی یا رزاق یا وهاب یا الله✨ ⚠️کپی تنها با حفظ ای دی کانال مورد رضایت است @asmaol_hosna ما هم همین وضعیت رو داریم من اون روز این دعا رو نوشتم چهار گوشه خونه گذاشتم روز بعد دو تا مشتری زنگ زدن یکی اومد دید قبول کرد همسرم با قیمتش باهاش راه نیومد
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱