2777
2789
عنوان

سه روز مونده..

275 بازدید | 31 پست

سلام عیدتون مبارک

والا من ۴ عید موعد پریودیمه دیشب خونه مادر شوهرم یکم کار کردم از دیشب زیر دلم درد میکنه و علائم پریودی دارم

ولی سینه هامم حساس شده و دست که میزنم درد میکنن،این ماه هم ۱۵و۱۷ پریودی اقدام کردم برا بارداری

خیلی استرس دارم ،میشه دلیل درد زیر شکممو و حساس شدن سینه هام چیه اخه تا حالا سابقه نداشته چند ردز به پریودیم ایجور بشم

ممکنه بار دارباشی 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی امکان داره باردار باشم؟ دعاکنین برام🙏

ممکنه مخصوصا وقتی اقدامم داشتی. انشالله هر چی خیرته برات پیش بیاد

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما
یعنی امکانش هست؟

آره منم همین حالتو داشتم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
وای دعا کن برام تورو خدا🙏

میخوای بچه باشه یا نباشه

باشه،سه ساله اقدامم نمیشه😔

انشاءالله که بشه منم باردارم واست دعا میکنم توهم واسم دعا کن شوهرم راضی شه سقطش نکنیم