2777
2789
عنوان

دوست پسر

212 بازدید | 9 پست

سلام،بعد ی سال ک از شب خاستگاریمون میگذره و خودش همه چیزو بهم زد،الان پیام تبریک سال نو داده،البته قبلا هم پیام فرستاده بود

الان ن خوشحالم ن ناراحت،فقط یهو دلم خواست با یکی دردودل کنم

نمیدونم شایدبرا همه مخاطباش فرستاده آخه ی حالت رسمی داره و اخرشم نوشته از طرف فلانی،ولی بعدش میگم ن بابا تو تلگرام فرستاده نمیخواست بفرسته ک منو میتونست حذف کنه ،

یا شایدم اصلا یادش نبوده هنوز جز مخاطباشم انقدر ک بهم فکر نمیکنه

ولییییییییییییی خب شماره دیگمم داره هنوز چرا فقط برا همین شماره ای ک فقط دوتامون داریم فرستاده

خب فرستاده باشدم ،ک وی،بعد ییییک سااال،خب چرا رسمی نوشته،چرا بعدش چیزی نگفت

خدایا حال دلمو ب خودت میسپارم💗

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همینجوری فرستاده...خیال نکن خبریه

انقدر ک مغروره بعیده الکی باشه

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

یه چیزی رو خواهرانه بهتون میگم چون درد کشیده طبیبِ...

تا زمانی ک رابطتون جدی نشده اصلا به هیچ پسر یا دختری وابسته نشید، البته خانوما زود وابسته میشن...

وابستگی این حساسیت ها رو میاره، خودخوری میاری، وسواس فکری میاره، حرص و غصه میاره، تهش طرف میره و افسردگی بهشون اضافه میشه...

الهی رابطت ب ازدواج و خوشبختی ختم بشم ولی حساسیتاتو بزار کنار عزیزم

آدَمی شـٰاگـِرد و دَرد اُستـٰادِ اُوست...
پسرا عادت دارن شماره دخترا پا کن نکنن.خخخ حتی بعد پنج شش سال خخخ.این عادیه اگر میخاست نخ بده حرف میز ...

مرسی ک انقدر رک گقتی،لازمم بود

پسرا عادت دارن شماره دخترا پا کن نکنن.خخخ حتی بعد پنج شش سال خخخ.این عادیه اگر میخاست نخ بده حرف میز ...

دقیقا منم بادوس پسرم که4سال باهم بودیم دیروز فحش داد هرچی ازدهنش دراومد گف بالاخره ولش کردم بلاک کردم ولی اون کثافط هیچوقت ن بلاک میکنه ن پاک میکنه 

دقیقا منم بادوس پسرم که4سال باهم بودیم دیروز فحش داد هرچی ازدهنش دراومد گف بالاخره ولش کردم بلاک کرد ...

اره شماره نگه ممیدارن ولی خیلی کمتر ما دخترا وسوسه میشن پیام بدن خخخ ما دخترا سخت هست اینکار واسمون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز