2777
2789
عنوان

چرااااااا؟!

138 بازدید | 14 پست

سلام چرا بعضی آدما اینجورین چرا اونی که بهشون احترام میزارن و توجه میکنن نمیبینن ولی کسی که بهشون بی احترامی و کم توجهی کرده رو بیشتر دورش میگیرن؟!خیلی ناراحتم یکی از آشناها با اینکه بهش أهمیت میدم ولی ازش بی احترامی میبینم ولی دیدم وقتی بهش کم توجهی میشه از طرف بقیه بیشتر دور اونا میگیره حالا فهمیدم خودش میخواد اینجور با ما برخورد کنه خیلی بدم اومده اگر ما یه درصد کار اونا کنیم دیگه محل بهمون نمیزاشت خدا شانس بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب دیگه نسبت بهش بی تفاوت باش بی احترامی نکن اما تحویل هم نگیر

این جور آدما سرخورده و خود کم بین هستن

برا همین هر کس بهشون توجه نکنه و یا تحقیرشون کنه برا جلب توجه و یا اثبات خوبی خودشون برخلاف رفتار بدشون خوب باهشون رفتار میکنن تا کمتر تحقیر بشن

گر چه چون سرو تماشاگه اهل نظرم   از جهان جز گره دل ثمری نیست مرا 
ازش انتظار نداشته باش. احنمالا کمبود داره

حالا شناختمش دیدم با اینکه من خیلی احترامش داشتم ولی رفتاراش و کم محلیش به قصد با من بوده ولی وقتی بقیه کم محلیش میکنن بیشتر میره طرف بقیه

حالا شناختمش دیدم با اینکه من خیلی احترامش داشتم ولی رفتاراش و کم محلیش به قصد با من بوده ولی وقتی ب ...

ولش کن. برات مهم نباشه. اصلا نرو سمتش که بخوای احتدام کنی با نع. تلافی نکن رفتارشو نبینش

خوب دیگه نسبت بهش بی تفاوت باش بی احترامی نکن اما تحویل هم نگیر این جور آدما سرخورده و خود کم بین ه ...

آره واقعا لیاقتشون هم همونا هس نه من که اینقدر احترامش دارم ولی بهم بی احترامی می‌کنه بی لیاقت

یا بی چشم داشت محبت و احترام کن که بعدش غصه نخوری یا تعادل رو حفظ کن که بعدش غصه نخوری

میدونی قبلاً فکر میکردم اخلاقشه که باهام اینجوری رفتار میکنه منم باهاش کنار اومده بودم و بی چشم داشت محبت میکردم تا اینکه دیدم به اونایی که بهش کم محلی میکنن بیشتر احترام میزاره و خودشو میچسبونه بهشون به خاطر همین فهمیدم نه از عمد باهام اینجوری رفتار میکرده

میدونی قبلاً فکر میکردم اخلاقشه که باهام اینجوری رفتار میکنه منم باهاش کنار اومده بودم و بی چشم داشت ...

درست میگی عزیزم تعادل رو حفظ کن

نه بی احترامی کن چون معلومه شخصیتت  اینجور نیست

نه اونقدر نزدیکش شو و احترام بذار که از احترامت سیر بشه

درست میگی عزیزم تعادل رو حفظ کن نه بی احترامی کن چون معلومه شخصیتت  اینجور نیست نه اونقدر نزد ...

آره واقعا بعضی آدما لیاقت تورو ندارن  باید ازشون فاصله گرفت و مثل خودش باهاش رفتار بشه تا قدر ادمو بدونه اینو تازه فهمیدم