2777
2789
عنوان

کاش نبودم

71 بازدید | 4 پست

عشقم پسر عممه ،،،،یه مدت حدود1 سال ویا2 سال خانواده ها باهم قهر بودن و رفت و آمد نداشتیم خیلی روزای سختی داشتم من و پسر عمم خیلی با هم خوب بودیم ولی از وقتی خانواده ها قهر شدن و دوباره آشتی که برگشتم دیدم دختر عموم خودش رو هر جوری که هست به پسر عمم نزدیک کنه وضع مالی عموم اینا افتضاحه ولی وضع عمم اینا خیلی خوبه وضع مالی ما هم خیلی خوبه من مطمئنم که دختر عموم پسر عمم رو به خاطر پولش میخواد ولی من میترسم میترسم از اینکه عشقم عاشق یکی دیگه بشه بدون اون نمیتونم زندگی کنم اگه با عشقم ازدواج نکنم تا آخر عمرم هیچی 

از طرف دیگه هم که مادرم و پدرم درکم نمیکنن گاهی وقتا فکر میکنم که من بچه واقعیشون نیستم و فقط داداشم بچشونه 

خیلی دلم میخواد به دور از همه آدما تو یه منطقه دور زندگی هم همه اینا درد آورده  

😫

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کنم دیگه نمیتونم هیچ چیز رو تحمل کنم دیگه نمیتونم تحمل کنم که دختر عموم عشقم هر روز با هم میحرفن ولی من یه کلمه هم با عشقم نمیتونم حرف بزنم 

مادر و پدرم هم هیچی💔💔