jana001 مدیر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5357 عنوان کی هست | مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 49 پست مثل من بیدار الکی میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم 1400/01/01 | 04:16 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jana001 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5357 سلام گلم. اگه تو قابلمه درست کردی یا شعله ات زیاد بوده. اگه شعله پخش کن نداشتی. یا اینکه بکینگ پودرت ... شما قنادی میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36317 شما قنادی بله عزیز Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
niiuushhaa عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 4656 مهمون بودیم چیزای ترسناک تعریف میکردن بابا 😂😂😂😂 عیب نداره خواب اکشن خیلی خوبه که:) من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بدوم بدوم..🕊
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36317 شعله پخش کن نداشتم روی شعله کوچیک گذاشتم تاآخرم کمش کردم درشو اصلا بازنکردم اما زیر قالب کاسه فلزی ... پس همه چی درست بوده. جز شعله پخش کن. اگه اردت زیاد نبوده باشه Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
mahan75 عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 4068 دندونم درده😫 من دندونم یه تیکش شکس داره میخوره ب زبونم رواعصابمه لعنتی ما ازتبار بغضیم ،آسودگی روانیست...
زندانبان_بستنی_۱۴ عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 17356 من دندونم یه تیکش شکس داره میخوره ب زبونم رواعصابمه لعنتی واییی😫 چقدر بده دندون درد خدا نصیب گرگ بیابونم نکنه ولی نصیب هموت پسره تو داستانه تانیا که تاپیک زده بود یکی بکنه😫😫 به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک
mahan75 عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 4068 واییی😫 چقدر بده دندون درد خدا نصیب گرگ بیابونم نکنه ولی نصیب هموت پسره تو داستانه تانیا که تاپیک زد ... اه چیه این داستاناعصاب ادم خورد میشه من ک نخوندم رودندونت سیربزار ما ازتبار بغضیم ،آسودگی روانیست...
jana001 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5357 بله عزیز من میخوام بعد عید وارد عرصه کیک و شیرینی بشم در آمد خوبه زود میشه یاد یگیرم میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم
jana001 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5357 بابا 😂😂😂😂 عیب نداره خواب اکشن خیلی خوبه که:) ن پ..شمام ریخته نمیتونم بخوابم میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم
زندانبان_بستنی_۱۴ عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 17356 اه چیه این داستاناعصاب ادم خورد میشه من ک نخوندم رودندونت سیربزار گذاشتم خوب نشدم این داستان تانیا هم خوندم اعصابم خورد شد😑🤣 به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36317 من میخوام بعد عید وارد عرصه کیک و شیرینی بشم در آمد خوبه زود میشه یاد یگیرم عه چه خوب. اره عالیه من راضیم Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
mahan75 عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 4068 گذاشتم خوب نشدم این داستان تانیا هم خوندم اعصابم خورد شد😑🤣 این چیزای سفید چیه تو اسپند 😂😂😂چیز😂😂اسمشونمیدونم ازهمونابزار خوب میشه ما ازتبار بغضیم ،آسودگی روانیست...
jana001 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5357 عه چه خوب. اره عالیه من راضیم درامدت خوبه من میرم کانل دوره میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم
ماریاقناد عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 36317 درامدت خوبه من میرم کانل دوره اره خوبه. دوره ببینی بهتره تاپیکای منم ببین امیدوارم بع دردت بخوره Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
jana001 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5357 اره خوبه. دوره ببینی بهتره تاپیکای منم ببین امیدوارم بع دردت بخوره مرسی عزیزم کاش بگیره بعد یه عالمه گشت و گذار میخوام وارد این کار شم میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم