2777
2789
عنوان

کی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 49 پست
سلام گلم. اگه تو قابلمه درست کردی یا شعله ات زیاد بوده. اگه شعله پخش کن نداشتی. یا اینکه بکینگ پودرت ...

شما قنادی 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مهمون بودیم چیزای ترسناک تعریف میکردن

بابا 😂😂😂😂 عیب نداره خواب اکشن خیلی خوبه که:)

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊
شعله پخش کن نداشتم روی شعله کوچیک گذاشتم تاآخرم کمش کردم درشو اصلا بازنکردم اما زیر قالب کاسه فلزی ...

پس همه چی درست بوده. جز شعله پخش کن. اگه اردت زیاد نبوده باشه 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
من دندونم یه تیکش شکس داره میخوره ب زبونم رواعصابمه لعنتی

واییی😫 چقدر بده دندون درد خدا نصیب گرگ بیابونم نکنه ولی نصیب هموت پسره تو داستانه تانیا که تاپیک زده بود یکی بکنه😫😫

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

واییی😫 چقدر بده دندون درد خدا نصیب گرگ بیابونم نکنه ولی نصیب هموت پسره تو داستانه تانیا که تاپیک زد ...

اه چیه این داستاناعصاب ادم خورد میشه من ک نخوندم رودندونت سیربزار

ما ازتبار بغضیم ،آسودگی روانیست...
بله عزیز

من میخوام بعد عید وارد عرصه کیک و شیرینی بشم در آمد خوبه زود میشه یاد یگیرم

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
بابا 😂😂😂😂 عیب نداره خواب اکشن خیلی خوبه که:)

ن پ..شمام ریخته نمیتونم بخوابم 

اه چیه این داستاناعصاب ادم خورد میشه من ک نخوندم رودندونت سیربزار

گذاشتم خوب نشدم این داستان تانیا هم خوندم اعصابم خورد شد😑🤣

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

من میخوام بعد عید وارد عرصه کیک و شیرینی بشم در آمد خوبه زود میشه یاد یگیرم

عه چه  خوب. اره عالیه من راضیم 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
گذاشتم خوب نشدم این داستان تانیا هم خوندم اعصابم خورد شد😑🤣

این چیزای سفید چیه تو اسپند 😂😂😂چیز😂😂اسمشونمیدونم ازهمونابزار خوب میشه

ما ازتبار بغضیم ،آسودگی روانیست...
عه چه  خوب. اره عالیه من راضیم

درامدت خوبه من میرم کانل دوره 

درامدت خوبه من میرم کانل دوره 

اره خوبه. دوره ببینی بهتره تاپیکای منم ببین امیدوارم بع دردت بخوره 

اره خوبه. دوره ببینی بهتره تاپیکای منم ببین امیدوارم بع دردت بخوره 

مرسی عزیزم کاش بگیره بعد یه عالمه گشت و گذار میخوام وارد این کار شم

2790
2778
2791
2779
2792