با همسرم از سال تحویل داریم بحث میکنیم تا الان میخواست بره شب بیرون دنبال بهونه بود یه چیزی شد الکی قهر کرد.رفت الان زنگ زدم بر داشته میگه میام یه ساعت دیگه به نظرتون اومدم درو باز نکنم اولین روز عیدمو خراب کرد شبش هم نیس اومد نمیخوام درو باز کنم
آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
از لج درو میشکنه ولی بر نمیگرده میدونم اتفاق افتاده دیگه
نکن اینکارو. بحث بالا بگیره داد و بیداد کنه ساعت 3 نصفه شب بچه ت گناه داره. ما خودمون پدر و مادرمون همین بالا رو سرمون آوردن کلی سال. اینقد جلومون بحث و دعوا کردن. چی شد آخرش؟ اینقد تحت استرس دستام میلرزه مجبورم قرص بخورم همیشه. به خاطر بچت نکن. اومد رفتین تو رخت خواب یا صب بیدار شد باهاش صحبت کن
نکن اینکارو. بحث بالا بگیره داد و بیداد کنه ساعت 3 نصفه شب بچه ت گناه داره. ما خودمون پدر و مادرمون ...
آی آی گفتی دهنت و طلا باید گرفت مثل منه بدبخت انقد پدرم ومادرم جنگیدن و بهم فحش دادن و آخر سرم طلاق گرفتن فقططططط بچهاشون و روانی کردن من الان روزی چند تا قرص آرامبخش باید بخورم خیر نبینن همین و میگم.😢😢😢😢
خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
آی آی گفتی دهنت و طلا باید گرفت مثل منه بدبخت انقد پدرم ومادرم جنگیدن و بهم فحش دادن و آخر سرم طلاق ...
بمیرم. منم همینم. روزی باید دو تا آرامبخش بخورم. نمیدونی با چه سختی تونستم سرپا شم و موفق شم که هنوزم کامل نتونستم. خدا ازشون نگذره واسه شبایی که جلو ما جنگ میکردن و من مجبور بودم هنسفری بزارم تو گوشم که نشنوم ولی حتی صداشون رو نمیشنیدم میترسیدم بلایی سر هم بیارن