2777
2789
عنوان

تنهایی

99 بازدید | 19 پست

دوستان اگه شما حالتون بد باشه و تنها باشین چکار مبکنین ؟

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گریه میکنم

گریه کردم اروم نشدم نمیدونم با دل شکستم چه کنم 

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
گریه کردم اروم نشدم نمیدونم با دل شکستم چه کنم 

فدای دل شکسته ات عزیزم

چرا غصه میخوری

پس اون خدای بالا سرت چیکاره ست؟

غصه نخور خدابزرگه

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
فدای دل شکسته ات عزیزم چرا غصه میخوری پس اون خدای بالا سرت چیکاره ست؟ غصه نخور خدابزرگه

ابجی یکی دلمو بد شکست منو وابسته کرد بعد رهام کرد عذابم داد بعد فهمیدم کارش این بوده با دل دخترا بازی کنه به نظرت جواب پس میده؟😢😭

ابجی یکی دلمو بد شکست منو وابسته کرد بعد رهام کرد عذابم داد بعد فهمیدم کارش این بوده با دل دخترا باز ...

بله که جواب پس میده 

خدا خودش به بهترین شکل ممکن جوابش رو میده

شما خودت اذیت نکن

فقط به خدا بگو سپردم دست خودت

دیگه بهش فکرنکن عزیزم

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
بله که جواب پس میده  خدا خودش به بهترین شکل ممکن جوابش رو میده شما خودت اذیت نکن فقط به خدا ...

ابجی حتی دلم نمیاد بدشو بخوام چطور تونست با قلبم بازی کنه ممنونم از حرفات با دل شکستم برات دعا میکنم

ابجی حتی دلم نمیاد بدشو بخوام چطور تونست با قلبم بازی کنه ممنونم از حرفات با دل شکستم برات دعا میکنم

عزیزم هنوز این پسرها رو نشناختی

از این به بعد بشناسشون تا دیگه راحت بهشون دل نبندی

عزیزدلم این روزها میگذره به خودت فرصت بده

بهش فکر نکن تنها نمون بیشتر تو‌جمع باش

ممنونم که دعا میکنی خیلی به دعا احتیاج دارم

عزیزم خوبی؟ منم ۱۱ سال پیش مثل الان تو بودم ولی خدا رو شکر که اینجوری شد. با یکی ازدواج کردم که الان باهم و دوتا بچه خارج از کشور هم زندگی می‌کنیم. اون عوضی هم مثل سگ پشیمان شد ومن لهش کردم جوری که شبا خواب نداره