2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی راجبش خوندم ولی شرطش که باور داشتنه رو نمیتونم خوب عملی کنم .همش شک و تردید دارم

شکی توش نیست واقعا قانون جذب از لحاظ شخصیتی هم جذابت میکن هم ظاهری 

یه کارا یه رفتارایی هستن که ادمو جذب میکنن 

برای منم توضیح بدید کامللللللا ببینم چیه

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
برای منم توضیح بدید کامللللللا ببینم چیه

خلاصش اینه که چیزی که میخوای بهش برسی رو باور کن که صد در صد بهش میرسی و در حال حاضر حس کن داریش ابن باعث میشه اون خواسته دو جذب کنی

خلاصش اینه که چیزی که میخوای بهش برسی رو باور کن که صد در صد بهش میرسی و در حال حاضر حس کن داریش ابن ...

میتونه یه شخص هم باشه ؟؟؟

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
آره .

قوانینش چیه ؟؟

قوانینش چیه ؟؟

ببین اصل قضیه اینه که میگن باید خودت و لایق چیزی که میخوای بهش برسی بدونی و حس کنی در همین لحظه اون چیز و داری و همشم هی نگی کو پس چرا به خواستم هنوز نرسیدم در عین خواستن اون چیز رهاش کنی یعنی منتظر نتیجه نباشی چون باور داری اون خواسته برای توعه و بهش میرسی بعد اون اتفاق و جذب خواسته برات میفته . تو کتاب بخواهید تا به شما داده شود راجبش خوب توضیح داده. 

ببین اصل قضیه اینه که میگن باید خودت و لایق چیزی که میخوای بهش برسی بدونی و حس کنی در همین لحظه اون ...

واقعیت داره ؟؟ فکر کنم بعد رها کنم بعد بره با یکی دیگه چی 😂

واقعیت داره ؟؟ فکر کنم بعد رها کنم بعد بره با یکی دیگه چی 😂

نمیدونم والا خیلیا میگن براشون کار کرده این قانون. رها کردن یعنی رها کردن نتیجه. یعنی هی نگه ادم کو پس چرا جواب نداد قانون چرا به خواستم نرسیدم هنوز.یعنی احساس نیاز نداشته باشی فقط شوق رسیدن باشه