2777
2789
عنوان

معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 44 پست
مشکلت چیه عزیزم من سرطان سینه داشتم 

من خودم رماتیسم مفصلی و پوکی استخوان شدید دارم ، اما مشکلم مریضی پدرم که سرطان بدخیم پروستات داره و الان حتی به کبد سرایت کرده ، اخرین مرحله شیمی درمانی هم گرفته 

ممنونم ، کاش مریضی خودم بود ، اما متاسفانه مریضی پدرم هست و اولین روز عید رو با تلخی سپری کردیم خدا ...

ماهم حال و روزمون مثل شماس.بابام کرونا گرفته ریه هاش درگیر شدن حال و هوای خونه مون غم گرفته س من برا بابات دعام می کنه شما هم برا بابام دعا کن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ماهم حال و روزمون مثل شماس.بابام کرونا گرفته ریه هاش درگیر شدن حال و هوای خونه مون غم گرفته س من برا ...

خدا هیچ پدر و مادری رو مریض نکنه ان شالله که پدر شما بهبود کامل پیدا کنن و تا سیزده بدر کامل خوب شن و به گردش برید حتما دعا میکنم هر شب براشون

این دوتا معجزه میکنه رسما اولی چله ی زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام و دورکعت نماز،زیارت عاشورا بع ...

چشم سعی میکنم خدا کنه بتونم ترک کامل گناه رو انجام بدم خطایی ازم سر نزنه

خدا هیچ پدر و مادری رو مریض نکنه ان شالله که پدر شما بهبود کامل پیدا کنن و تا سیزده بدر کامل خوب شن ...

ان شاءالله.ممنون قربونت برم خدا از زبونت بشنوه و بحق مریض کربلا بهشون شفای عاجل عنایت کنه

چشم سعی میکنم خدا کنه بتونم ترک کامل گناه رو انجام بدم خطایی ازم سر نزنه

پس زیارت عاشورارو امتحان کن اول چون که خدا قسم خورده حاجت خواننده ی زیارت عاشورارو میده ب شرطی ک گناه نکنی

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

از خدا بخواه

سوره حشر رو هرروز بعد از نماز صبح بخون

یادمه یه نماز هم تو همینجا بود 

اونم خیلی خوب بود

مجرب بودن

اگه پیدا کنم میفرستم برات

و

دعای طول عمر از مفاتیح بخون

آش  امام زمان نذر کن

یه سه شنبه بپز

حاجتتو که گرفتی دوتا سه شنبه ی دیگه پشت هم بپز

نماز امام زمانم بخونی بهتره

سلام . إن شالله حاجت روا باشید 🙏🕊️🌿

چله سوره حشر پشت سر هم . 

خواندن روزانه زیارت عاشورا . 

دعای مشلول : ده مرتبه خواندن پست سر هم خیلی مجرب هست . 

صلوات برای حضرت أم البنین س 

....

شفای مریضان لا علاج:

براى شفاى مریض هایى که پزشکان جواب کرده اند و امیدى به شفا نیست به رسول خدا صلوات الله علیه زیاد صلوات فرستادن دستور داده شده ، و بهتر است به این صورت باشد:
اللهُمَّ صَلِّ على محمد و آل محمد کَما بارِکَتَ على ابراهیم

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

سه نماز دو رکعتی معروف به نماز استغاثه به حضرت ابوالفضل ع که دو تا نماز رو خونده و یک نماز باقی میمونه برای بعد حاجت روایی 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز