2777
2789
عنوان

معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 44 پست
ممنونم خدا بهتون سلامتی بده یک دنیا ممنون

آره دو رکعت نماز شب قبل نماز صبح به نیت سلامتی بسییییار اجابت میشه انشالا گلم 

عزیزم معنی قرآنو بخون اینقدر آرامش میگیری

همش آغوش خداس ، خدا الهی اجابتت کنه عزیزم

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم
خواهش چشم اگه لایق باشم حتمااا ان شالله به حق امام حسین(ع)به حاجت دلت برسی عزیزم😘

ممنونم ان شالله تن شما همیشه سالم باشه این که یکی دعام میکنه ارومم میکنه خدا بهتون خیر بده 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منم مخصوصا واز ته دل دعا میکنم شاید خدا دعای ی گنهکارو بهتر بشنوه تو این ایام

دور از جونتون ، من به دعاهای شما ایمان دارم ، ممنونم که برام دعا میکنید خدا بهتون سلامتی بده

آره دو رکعت نماز شب قبل نماز صبح به نیت سلامتی بسییییار اجابت میشه انشالا گلم  عزیزم معنی قرآن ...

ممنونم ، کاش مریضی خودم بود ، اما متاسفانه مریضی پدرم هست و اولین روز عید رو با تلخی سپری کردیم خدا کنه معجزه بشه و خونه ما هم رنگ شادی ببینه 

خیلی دلم گرفته بود ببخشید اگر اوقات شما هم تلخ کردم

ممنونم ، کاش مریضی خودم بود ، اما متاسفانه مریضی پدرم هست و اولین روز عید رو با تلخی سپری کردیم خدا ...

نگران نباش من خودم خیلی میترسم از مریضی اما با قرآن آروم میشم میگم اونورم قشنگه آغوش خداس خدا کمکمون کنه ، دعا میکنم شفا بگیرن ، من از سوره حشر معجزه دیدم

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم

امام حسین رو به مادرش قسم بده

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
دوا درمون دیگه تموم شده ، همه مراحل انجام شده

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4195081/اوناییکه-حاجت-دارن-و-میخوان-حتما-حاجتشونو-بگیرن-بی

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

تو خونه ما همه دعا میکنن من باردار بشم آبجیمم چله نادعلی برداشته واسم

من چله بردارم یه روز نمیخونم چله رو خراب میکنم

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
ممنونم ان شالله منم معجزه ببینم

این دوتا معجزه میکنه رسما

اولی چله ی زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام و دورکعت نماز،زیارت عاشورا بعدش بخون تو چله شرط اصلی قبولی حاجتت ترک کامله گناهه یعنی نمازاتم نباید قضا شه این تضنینیه شفا میگیره

دومی هم ختم کامل قران با ترک کامل گناه

سومی هم صد هزار صلوات در مدت حدودا شصت روز،بایر گفته بشه با ترک کامل گناه،هرروز،باید مقداری بفرستی 

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز