2777
2789
عنوان

امسال

104 بازدید | 15 پست

خیلی دلم‌به حال هودم سوخت.همه دوستام هفتسین چیدن تو خوننشون و بچه هم دارن  خوشبختن ولی من حتی نتوتستم ازدواج کنم.اصلا ناراحت میشم وقتی میبینم چه تدارکاتی چپدیدن.منم ادمم خوب دلم‌میخواد

خدایا رهایم نکن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۰

خب سن زیادی نیس

انشالله خوبش پیش میاد

فقط اینو بگم هر مرحله‌ای از زندگی هستی دلت میخواد بگذره بری بعدی اما وقتی میری میبینی قبلی همچینم بد نبود

شاید حتی بهتر هم بود

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
با تمام وجود و از ته قلب نی نی که تو دلمه برات دعا میکنم انشالله به زودیه زود یه بخت خیلی خیلی خوب ن ...

قربونت برم عزیزم❤❤❤❤خیلی ممنون🙏🙏🙏مرسی بابت دل مهربونت

خدایا رهایم نکن😔

۳۰

همه اوناییکه ازدواج کردن و سفره هفت سین چیدن و بچه دارن خوشبخت نیستن یکیش خود من شوهرم نیم ساعت قبل سال تحویل ب خانوادش زنگ زده تبریک سال نو گفته ک اصلا هم هواشو ندارن و محلش نمیدن اونوقت منی ک بهش محبت میکنم ی تبریک سال نو نداده بهش گله کردم میگه مگه سال تحویل شده دروغ ب این بزرگی ۳۳سالمم بود ازدواج کردم دوستمم ۳۵سالشه مجرده بخدا از من زندگیش بهتره

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

اره کلا زندگی چرته

شما هم سن منی

نمیدونم چجور خانواده‌ای داری ولی به نظر من تا میتونی سفر برو 

همچنین سعی کن مستقل باشی

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
همه اوناییکه ازدواج کردن و سفره هفت سین چیدن و بچه دارن خوشبخت نیستن یکیش خود من شوهرم نیم ساعت قبل ...

اره خوب هر کی یجور مشکلاتی داره.ولی حسرت خوردن خیلی بده

خدایا رهایم نکن😔

شما هم سن منی نمیدونم چجور خانواده‌ای داری ولی به نظر من تا میتونی سفر برو  همچنین سعی کن مست ...

خانوادن خوبه ولی مشکلاتی دارم به جز ازدواج  که ادیتم میکنه و نمیتونم خوشحال باشم و هی بگردم

خدایا رهایم نکن😔