2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سال تحویل عالی بود خونه خودمون دوتایی بودیم من نمیدونم چرا هی گریم میگرفت موقع تحویل سال  ولیییییی 

یه دوساعت بعدش دعوامون شد شدیددددددد افتضاح 

الان آشتی هستیم ولی خب روز بدی بود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

خوابید تا سال تحویل ، انگارنه انگار اولین عیده خونمونه.  بیدار شد غر هم زد که چرا سروصدا میکنی.  من که چقدر منتطر سال تحویل بودم دوتایی با باشیم ، لباس پوشیده و عکس و ...، آخرش سالم تو حموم و با گریه تحویل شد و پریود هم شدم . باز اون از من طلبکارتره

سال تحویل عالی بود خونه خودمون دوتایی بودیم من نمیدونم چرا هی گریم میگرفت موقع تحویل سال  ولییی ...

خداروشکر که آشتی کردیین😍 پس امروز تقصیر شوهرا بود ک همه دعوا کردن😁👌

خداروشکر که آشتی کردیین😍 پس امروز تقصیر شوهرا بود ک همه دعوا کردن😁👌

آره دیدی اکثرا امروز دعواشون شده بود عجیب بود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

خوابید تا سال تحویل ، انگارنه انگار اولین عیده خونمونه.  بیدار شد غر هم زد که چرا سروصدا میکنی. ...

عزیزدلمم😞😞من فک میکردم فقط من ناراحت شدم‌امروز... اشکال نداره آشتی کنین فردا هم یکم هست هنوز دیر نشده برا شروع خوب

مینداختن که چرا اینجا نبودید اونجا بودید که لحظه سال تحویل بخوام با شوهرم قهر کنم و دعوا کنیم اي خدا

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
مینداختن که چرا اینجا نبودید اونجا بودید که لحظه سال تحویل بخوام با شوهرم قهر کنم و دعوا کنیم اي خدا

اره واقعا این حرفا هم هست. هرجا دل آدم باشه باید اونجا باشه

پستم نصفه اومد گفتم کاش منم خونه خودم بودم که بقیه نخوان دعوا بندازن که چرا سال تحویل اینجا نبودید و اونجا بودید

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)