2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سال تحویل عالی بود خونه خودمون دوتایی بودیم من نمیدونم چرا هی گریم میگرفت موقع تحویل سال  ولیییییی 

یه دوساعت بعدش دعوامون شد شدیددددددد افتضاح 

الان آشتی هستیم ولی خب روز بدی بود

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

خوابید تا سال تحویل ، انگارنه انگار اولین عیده خونمونه.  بیدار شد غر هم زد که چرا سروصدا میکنی.  من که چقدر منتطر سال تحویل بودم دوتایی با باشیم ، لباس پوشیده و عکس و ...، آخرش سالم تو حموم و با گریه تحویل شد و پریود هم شدم . باز اون از من طلبکارتره

سال تحویل عالی بود خونه خودمون دوتایی بودیم من نمیدونم چرا هی گریم میگرفت موقع تحویل سال  ولییی ...

خداروشکر که آشتی کردیین😍 پس امروز تقصیر شوهرا بود ک همه دعوا کردن😁👌

خداروشکر که آشتی کردیین😍 پس امروز تقصیر شوهرا بود ک همه دعوا کردن😁👌

آره دیدی اکثرا امروز دعواشون شده بود عجیب بود

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

خوابید تا سال تحویل ، انگارنه انگار اولین عیده خونمونه.  بیدار شد غر هم زد که چرا سروصدا میکنی. ...

عزیزدلمم😞😞من فک میکردم فقط من ناراحت شدم‌امروز... اشکال نداره آشتی کنین فردا هم یکم هست هنوز دیر نشده برا شروع خوب

مینداختن که چرا اینجا نبودید اونجا بودید که لحظه سال تحویل بخوام با شوهرم قهر کنم و دعوا کنیم اي خدا

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
مینداختن که چرا اینجا نبودید اونجا بودید که لحظه سال تحویل بخوام با شوهرم قهر کنم و دعوا کنیم اي خدا

اره واقعا این حرفا هم هست. هرجا دل آدم باشه باید اونجا باشه

پستم نصفه اومد گفتم کاش منم خونه خودم بودم که بقیه نخوان دعوا بندازن که چرا سال تحویل اینجا نبودید و اونجا بودید

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792