2777
2789
عنوان

وای‌ی‌ی‌ی🥶😰😰👻

145 بازدید | 0 پست

سلام  جیگرا عیدتون مبارک💛🌼💛🌼

من به ترتیب موعد پریودم ۱۹_۲۱_۲۵_۲۵

بوده و ماه پیش امپول اچ سی جی زدم که باردار نشدم و اتفاقا همون شبه موعدم دقیقا پریود شدم این ماه هم موعدم رو همون ۲۵ ام‌حساب کردم اما تا الان که ۱فروردینه هنوز پریود نشدم

۳،۴ماه پیش عفونت ترشح زرد سبز مانند داشتم که خداروشکر خوب شد از اون موقع تا حالا تا  چند روز مونده به پریودم هیچ ترشحی ندارم به غیر از بعده رابطه و تخمک گذاری 

ولی نزدیک پریود دوبارع ترشح زرد مانند تقریبا مثل همون عفونته پیدا میکنم و بعدش پریود میشم 

این ماه هم چند روز قبل موعد از این ترشح ها خیلییی کم پیدا کردم ولی پریود نشدم سینه و نوک سینم هم معمولا نزدیک پری درد میگرف که این ماه چند روز بعده موعد فقط یع طرف هردو سینم درد گرف و ایککه از موعد پریودم به اینور سوزش یدفعه ا ی واژن پیدا کردم اونم خیلی کوتاه مدتش طول نمیکشه 

و اینکه از محرم  دو سه ماهه ادرارم بو گرفته 

از دیروز تا حالا هم به غیر از اینکه از موعد به اینور درد پریودی بعصی وقتا میومد سراغم .گرفتگی پهلو و زیر دل سراغم اومده 

یه درد و کلافگیه انگار هی هم احساس میکنم الان یه چیزی ازم میریزع پریود میشم اما خبری نیس  یه روز هم از مدعدم گذشته بود بی بی چک زدم منفی بود

بنظرتون عفونت ادراری پیدا کردم یا باردارم و لقاح دیر تر صورت گرفته بوده یا مثلا زود بی بی چک زدم؟؟

ماه ۶اقدام هم هستم این دردا دقیقا ماه اول اقدام هم سراغم اومد اما باردار نبودم این ماه تاخیرم زیاد شد تقریبا با روز موعد۶،۷روز میشه

بی بی چک بزنم دوباره معلوم میشه یا زوده؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز