2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته😔😔

448 بازدید | 52 پست

سال های قبل عیدا خیلی صفا داشت بابام میرفت میومد نازمونو میکشید برامون خرید میکرد بهمون محبت میکرد خیلی دلم براش تنگ شده چقدر سخته آدم نعمتی رو از دست بده که هیچ جوره نمیتونه به دستش بیاره دلم پر میزنه فقط یه ثانیه دستاشو بگیرم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان من ازوقتی فوت شد دیگه طعم عیدو نچشیدم 😔😔

منم زندگی به کامم تلخه شوهرم خیلی مهربونه اما بازم میدونم بابام برام مهربون ترین مرده روی زمین بود بدون هیچ چشم داشتی دوستم داشت دلم براش پر میزنه دارم دق میکنم

۲سالو۵ماه میشه فوت کرده خودمم تازه رفتم تو ۲۸ سال

خدا صبرت بده مامان عزیزت هم بیامرزه درکت میکنم خیلی سخته جدایی از پدر و مادر سخته آدم با خاطرات عزیزش زندگی کنه

منم زندگی به کامم تلخه شوهرم خیلی مهربونه اما بازم میدونم بابام برام مهربون ترین مرده روی زمین بود ب ...

خوب باید عادت کنی من ومامانمم باهم دوست بوویم تامادرودختر شوهرمم که یدونست ازبس مهربونه وعاشق خوب بعضی جاها دلم واسه مامانم پرمیکشه 

خدا صبرت بده مامان عزیزت هم بیامرزه درکت میکنم خیلی سخته جدایی از پدر و مادر سخته آدم با خاطرات عزیز ...

مرسی عشقم خدابه شماهم صبربده و اوناییکه الان داری رو واست نگه داره 

خوب باید عادت کنی من ومامانمم باهم دوست بوویم تامادرودختر شوهرمم که یدونست ازبس مهربونه وعاشق خوب بع ...

آدم که عادت میکنه اما بیشتر دلم برا خواهره سه سالم میسوزه اونارو که میبینم بیشتر آتیش میگیرم 

مرسی عشقم خدابه شماهم صبربده و اوناییکه الان داری رو واست نگه داره 

میدونی دلم از این میسوزه آرزو داشت بیاد خونم خوشبختیمو ببینه الان دارم میرم سر زندگیم دلم آتیش گرفته که بابام نمیاد خونم