2777
2789
عنوان

شوهره بچه نه نه

177 بازدید | 7 پست

خیلی دلم گرفته از دست خانواده شوهر

آقا الان اعلام کردن نارنجی شده

قرار بود بریم خونه مادر شوهر

شوهرم بداخلاق شده دعوا انگار من مقصرم که نمی دونه بره خونه مامانش

واقعا دیگه خسته شدم از این بچه نه نه بودنش

جونش هست مامانش

مامانشم بجای اینکه اشکال نداره هی اصرار که بیاین من مامانم خودم می بینم بعد مامان ایشون فقط فکره خودش هست در همه چیز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا زدی هدف😐😑😑😑

درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد ک‌قدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️
همه مردا بچن بعد اون موقع ب ما دخترا میگن

جالب وقتی ازدواج می کنن مامانشون تازه می فهمه پسر داره 

به خدا قبل از ازدواجمون یک سال ول می کرد مسافرت انگار نه انگار. پسر داره تو خونه چی می خوره چکار می کنه 

همین که زن می گیرن بچه دار می شن 

جالب وقتی ازدواج می کنن مامانشون تازه می فهمه پسر داره  به خدا قبل از ازدواجمون یک سال ول می ک ...

دقیقا جای خوشبختی پسرو عروسش فقط حواسش ب اینه ک پسره ب مادره توجه میکنه یا نع مامان بزرگم ینی مامانمو دیوونه کرده جوری ک گاهی اوقات دلم میااد ی چی بش بگم ولی مامانم میگه زشتهه