پزشکی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 102 عنوان کمکم کنید 64 بازدید | 10 پست کنکور رو چیکار کنم؟ 1399/12/30 | 23:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پزشکی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 102 بخون همه ناامیدم میکنن میخوام شروع کنم ولی انگیزه ندارمهمش غر میزنن میتونم ینی با ۱۵ الی ۱۷ ساعت در سه ماه قبول بشم؟
آتیشه_خانوم عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 4031 همه ناامیدم میکنن میخوام شروع کنم ولی انگیزه ندارم همش غر میزنن میتونم ینی با ۱۵ الی ... چرا نشی؟امسال اکثرا چیزی نخوندن واسه کنکورمن خیلیا رو دیدم که تازه الان میخوان شروع کننپس بدون که شرایط همه همینه
پزشکی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 102 چرا نشی؟ امسال اکثرا چیزی نخوندن واسه کنکور من خیلیا رو دیدم که تازه الان میخوان شروع کنن پس بدون ... خیلی میترسم بابام همش اذیت میکنه میگه ابرومون رو میبریخونواده بابام منتظرن نتایج بیاد مسخرم کنندختر داییم میگه بزار سال بعد امسال نمیتونی و اصلا امید نداشته باش اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم 🤕😣😥
آتیشه_خانوم عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 4031 خیلی میترسم بابام همش اذیت میکنه میگه ابرومون رو میبری خونواده بابام منتظرن نتایج بیاد مسخرم ... خوب به همشون بگو واسه سال بعد داری میخونی تا دست از سرت بردارند اینجوری دیگه استرس هم نداری که اگه قبول نشم چی
پزشکی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 102 خوب به همشون بگو واسه سال بعد داری میخونی تا دست از سرت بردارند اینجوری دیگه استرس هم نداری ک ... بابام زندم نمیزاره آبجی به نظرت با این برنامه میتونم پزشکی بیارم؟تا اردیبهشت دهم و یازدهمم رو تموم کنم و تست بزنماز اردیبهشت تا خرداد مرور کنم ده و یازده رو و دوازدهم رو بخونم و تست بزنم خرداد هم تست و مرور پایه ها میتونم؟
آتیشه_خانوم عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 4031 بابام زندم نمیزاره آبجی به نظرت با این برنامه میتونم پزشکی بیارم؟ تا اردیبهشت دهم و یازدهمم ... آره میتونی، من خیلیا رو دیدم که تو دوسه ماه بهترین رتبه ها رو اوردنعزمتو جزم کن و با تمام عشق و علاقه پیش برو
پزشکی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 102 خیلی ممنونم ازت عیدت مبارک آبجی به هرچی میخوای برسیارزوهات خاطره شن واست انشالله تا چهار پنج ماه دیگه بیام اینجا بهت شیرینی قبولیم رو بدم 😍😘
پزشکی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 102 سلام لطفاً درخواستم رو قبول کن یه سوالی ازت داشتم قبول کردم گلم