2777
2789
عنوان

ابراز علاقه

192 بازدید | 17 پست

بچه‌ها چطوری میشه فهمید یه پسر بهتون علاقه داره یا نه یا ازتون متنفره؟

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرخالمه پسره .من یک ساله به شدت عاشقش شدم ینی یه ثانیه هم نشده بش فکر نکنم ولی عشقم را بروز ندادم و نمیدم

میتونم بگم من هفده سالمه از نه ده سالگی که یادمه اذیتم می‌کنه ولی خب دوساله منم کم نمیارم همیشه با هم در جنگ و جدالیم همیشه بهم تیکه میندازه وقتی آرومم هی میگه چی شدی امروز زبون درازی نمیکنی 😑 اینقدر دعوا میکنیم که همه فامیل میدونن مثل کارد و پنیریم 

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
اگه متنفر باشه که خب راحت جوابتو سرد سور میده اگه علاقه داشنه باشه دوست داره بیشتر باهات اشنا بشه&n ...

خب مشکل من همینه پسر خالمه چت نمیکنیم باهم 

تولدی چیزی هم تبریک بگه میگه و می‌ره هیییی 

نه کلا در دنیای مجازی سرده چون چند دفعه با اکانت فیک رفتم پیویم با چه پروفایی اصن جواب نداد 

الان چی میتونین کمک کنین

خودم میدونم ازم متنفره ولی می‌خوام مطمئن شم که بیشتر از این اذیت نشم به خاطر حامد موهامو پسرونه زدم چون حالم یه مدت به شدت بد بود

خب مشکل من همینه پسر خالمه چت نمیکنیم باهم  تولدی چیزی هم تبریک بگه میگه و می‌ره هیییی  ...

باید عملی اقدام کنی باهاش قرار بزاربه نظرم....

باید متوجه بشه دیگه

نمیتونی این علاقه رو نگه داری 

بهش بگو 

باید عملی اقدام کنی باهاش قرار بزاربه نظرم.... باید متوجه بشه دیگه نمیتونی این علاقه رو نگه داری&n ...

عمرا بتونم تش اگه بازم شروع نکنه اذیت کردنم به خاطر چیزی که دستش دادم. خیلی منطقی میگه من علاقه ای بت ندارم 

و من به خاطر شنیدن این حرف نابود میشم

علائمشو بگو 

گفتم