2777
2789
عنوان

چیدمان بوفه

189 بازدید | 8 پست

سلام عیدتون مبارک جون جونیا.عکس از چیدمان بوفه با ظروف چینی بفرستین.ایده بگیرم.. 

سخت ترین کار در دنیا ... ترمیم اعتمادیه که از دست رفته ! اعتماد به عشقت ، اعتماد به نفست ، اعتماد به آینده ات ......!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بوفهراگر هم میخرید باید با ظروف انتیک پر بشه نه چینی و پارچ و لیوان الکی هزینه بوفه نکن عشقم& ...

بوفه از قبل دارم‌.تاالان سه تامیوه خوری وجام گذاشته بودم.تکراری شده.دوس دارم یه مدت ظرفای چینیمو بچینم...

سخت ترین کار در دنیا ... ترمیم اعتمادیه که از دست رفته ! اعتماد به عشقت ، اعتماد به نفست ، اعتماد به آینده ات ......!
منم ندارم فداتشم وگرنه میزاشتم برات😊عیدتم مبارک ساله خوبی داشته باشی❤️

اشکال نداره فدات عزیز

الان میان میگن بوفه از مد رفته😑😂

خب اونایی که بوفه دارن چکار کنن😂من خودم بوفه دوس دارم توخونه

خب اونایی که بوفه دارن چکار کنن😂من خودم بوفه دوس دارم توخونه

🤣من بوفه سفید دارم س طبقه ست تو هر طبقه یه ظرف پایه دار مسی گذاشتم بقیه میگن خوشگله....ب نظرم هر چی میذاریم شلوغش نکن