2777
2789
عنوان

برای تو نفسم...

213 بازدید | 11 پست

بچه ها من ادمی بودم که اصلا از زندگیم از عشقم برا کسی چیزی نمیگفتم حتی رفیق صمیمم، ولی حالا اینقدر قلبم میسوزه که برا خاموش کردن اتیشش 

برا هزاران نفر زندگیمو تعریف کردم.....💔

انگار طاقت نمیارم یه روز درموردش حرف نزنم...

این شرح حال رو دلم برای رفیق نیمه راهش نوشته.........

عشقم عزیزدلم چندساعت از شروع سال جدید میگذره... 

با خودم میگفتم شاید شاید بخوای عیدی سال جدیدم باشی شاید شاید برگردی .... ولی نه پیامی نیومدی چک کردم.‌‌... انلاین بودی ولی برای من نبودی..... ۰

عشقم تو مثل یه چسب زخم روی زخمای من بودی ...

حالا که کنده شدی باز زخمام رو میبینمم باز تیکه های شکسته قلبم تویه سینم فرو میرن...

آره آره میدونم باید مشکلاتم حل میکردم

میدونم نباید تمامم رو میدادم که الان تمام بشم!

نمیدونم این سال جدید قراره چجوری بگذره ولی امیدوارم دلت خوش باشه جونم، لبات بخنده

اگر بودی بهت زنگ میزدم با کلی شوق و ذوق بهت تبریک میگفتم..... ۰  عشقم دیشب تا صبح انلاین بودی........... ۰  چرا من هیچ وقت سیر از حرف زدن با تو نمیشدم ؟ ولی تو سیر شدی سیر از من..... ۰

این خود‌خاهی که به برگشتت فکر کنم وقتی این تو بودی که گفتی عشق زوری نمیشه! جان دلم دلبرم تو درمان بودی ولی حالا درد شدی! هروقت که میبینم آنلاینی قلبم تند تند میزنه از یه طرف امیدوار به اینکه پیام بدی و از یه طرف رنجیده میشم که با کی اینجور انلاینی.....۰ 

میدونی یادگاری از تو یه زخم عمیق رو قلبم به جا موند...

هروقت که بهت فکر میکنم راه نفسم بند میاد مجبور میشم آه بکشم...

دردناکه اونی که پارسال این موقع دلگرمیم بود الان باعث آه منه...

عیب نداره که با دل ناخوش‌ سال جدید شروع شد ولی

حالا من تصمیم گرفتم خودم حال خودم رو خوب کنم..

از زندگی عشق میخوام برای تو... برای من.........۰

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
بیییییخییااااالللل،رفت ک رفت،موندی میمونه رفتنی میره،خودتونو دریابین هیشکی ب درد ادم نمیخوره،خودتونو ...

موندنی تحت هر شرایطی میمونه؟؟

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

موندنی تحت هر شرایطی میمونه؟؟

اینی ک گفتم‌موندنی میمونه منظورم رابطع سالم بود و با تدبیر،ن بچه بازی ک با بهونه بره،رابطه سالم با تدبیر میره جلو با عقل انتخاب میشه،وقتی با منطق پیش بری و ادم مناسب باشه نمیره

😭😭😭😭 منم چند شب پیش پیام دادم بلاکم کرد

💔 خدایا به دلامون ارامش بده....

اینی ک گفتم‌موندنی میمونه منظورم رابطع سالم بود و با تدبیر،ن بچه بازی ک با بهونه بره،رابطه سالم با ت ...

یه تاپیک دارم به اسم عشق

اگر خاستی اونو بخون......😔 اونجا نوشتم که چرا رفت

😭😭😭😭 منم چند شب پیش پیام دادم بلاکم کرد

مرسی عزیزم که نظرت رو گفتی

از وقتی رفت سه تا شبش سخت‌ترین شبای زندگیم بود شب یلدا که همه جشن داشتن من تو اتاقم نشسته بودم 

شب ولنتاین ک منتظرش بودم زنگ بزنه و نزد

شب سال تحویل که همش با خودم میگفتم بالاخره میاد ولی نیومد😭😭😭😭😭

از وقتی رفت سه تا شبش سخت‌ترین شبای زندگیم بود شب یلدا که همه جشن داشتن من تو اتاقم نشسته بودم  ...

همین الان یهوعطرش یادم اومد...

دیوونه شدم...

دلم براش اسمون ها اسمون تنگ شده...

کاش کاش کاش...