2777
2789
عنوان

جاری بازی

322 بازدید | 26 پست

بچه ها امروز رفتیم خونه مادرشوهرم منم کلی به خودم رسیده بودم موهام فر کرده بودم و...

نشسته بودیم که جاریم اومد عقده

من سرپا بودم ونزدیک در... پدرشوهر مادرشوهرمم نشسته بودن بدون اینکه به من دست بده اول رفت سراغ پدرومادرشوهرم بعد اومد به من دست داد 

بعدم رفت بابرادرشوهرم اتاق خواب درم بستن بیرون نیومد اصلا شما بودین ناراحت نمیشدین؟؟

نفهمیدم مشکلش چیه

منم اگر بودم شاید همینکارو میکردم چون اونا بزرگترن به نظرم اصلا ناراحتی نداره

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا خب اونا بزرگترن منم بودم اول به مادر پدر شوهر دست میدادم

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

اول ب بزرگترا دست داده بعد شما. 

توواتاق رفتنم دیگه اگع کسی قراره ناراحت بشه صاحب خونه و میزبانه ن شما. 

حالا ربطش ب موی فر چی بود؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

مشکلی نداره عزیزم

داره خودشو تو دل خانواده شوهرت جا میکنه 😂

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
شاید خواست ادای احترام کنه به اونا شاید بیچاره منظوری نداشت 🙂 شایدم دید تو خوشکل کردی خواست یکم ح ...

خودمم اینو حس کردم 

بعدم رفت اتاق اصلا درنیومد ما یه ساعت اونجا بودیم