2777
2789
عنوان

میشه بگید چجوری بگم بهش ؟؟؟؟

156 بازدید | 18 پست

یه خاستگاری دارم که موقعیت خوبی داره و اما از همون اول یه سری شرط گذاشت واسه من با اینکه من به طور واضح سر هستم تو یسری مسائل... مثل اینکه ادامه تحصیل نده ، کار کردن تو شرایطی ک من محیط و ببینم و قبول کنم ، یه سری مسائل تو گرفتن مراسم عروسی ....

ولی من هیچ شرطی براش نذاشتم فقط گفتم من میخوام درسم رو ادامه بدم خیلی تلاش میکنه ک نزاره ....یه چیز دیگه تفاوت سنی هست ک یه مقدار زیاده حس میکنم ...

حالا اون میخواد میخش رو محکم بکوبه ولی منم شرایط خودم رو دارم ... میخوام اولش با این شروع کنم مسئله ی اختلاف سنی و درک یه مقدار میخوام ناز کنم ببینم چقدر منو میخواد و حاضر چقدر از خواسته های صفت و سختش دست بکشه 

به نظرتون چجوری بگم بهش و کی بیان کنم؟ که حالت آزمون داشته باشه نه تندی 

با توجه ب حرفاش ایشون اصلا موقعیت خوبی نداره،حداقل موقعیت عقلی درستی نداره،کیه ک تو این زمونه بگه ن تو نباید درس بخونی😐این بیاد خاستگاری من میگم برو نبینمت،حق تصمیم گیری نداری واسه من،حقت انتخابه،شرایطو میگم میتونی بسم الله انتخابم کن نمیتونی بسلامت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت باش خیلی طبیعی و رک حرفاتو بزن.

اگر برای یک ازدواج از خواسته هات بگذری دیگه ارامش نداری چندسال بعد پشیمون میشی

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
با توجه ب حرفاش ایشون اصلا موقعیت خوبی نداره،حداقل موقعیت عقلی درستی نداره،کیه ک تو این زمونه بگه ن ...

من چیزی ک خیلی برام سخته درس نخوندنه میخوام تا دکتری بخونم افسرده میشم اگر درس نخونم

ناز ماز نکن.خیلی منطقی بشین فکر کن درست تصمیم بگیر.طرف از الان داره شرط و شروطشو میگه.شما ناز کنی نهایت یه مدت نازتو میکشه.خرش که از پل گذشت برمیگرده سر حرف اولش.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی