2777
2789
عنوان

شیردهی

78 بازدید | 10 پست

سلام خانوما بچم خیلی  دل پیچه میگیرش منم چیزای  سرد و همه چی میخورم هم شیرمنو میخوره هم خشک نان ۱ .دل پیچش زیاده یهومیزنه زیرگریه  خیلی بد  کولیکز و گریمیچربهش میدم افاقه نمیکنه شکمش خیلی باد داره هی باگریه زورمیزنه فقط بادمیادبیرون چیکارکنم  بگید چی بهش بدم  بهترمیشه

منکه بچم شیرخشکی نبوده ولی خیلی ذیدم میگن شیرخشک نان سنگینه ونفخ داره

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ راهی نداره تا وقتی زمانش تموم بشه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

خودتم بعد غذا عرق نعنا بخور

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

چی بهش بدیم  داروخونه گفته نان ۱ برای ازبدو تولد تا ۶ ماهگی هست

شکمشو با روغن زیتون یا روغن سیاه دانه مرتب چرب کن

روش ماساژشم تو نت هست

گناه داره طفلی

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
شکمشو با روغن زیتون یا روغن سیاه دانه مرتب چرب کن روش ماساژشم تو نت هست گناه داره طفلی

خیلی گریه میکنه سیاه‌میشه روغن  بچه و زیتون قاطی دارم فعلانمیشه ازاون استقفاده کرد؟؟؟؟ الان عیده همه جابستس بچم داره حلاک میشه 

عزیزم شیرخشکشو عوض کن نان خیلی سنگینه

اپتامیل ۱ بگیر یا ببلاک 

قیمتشون هم مثل نان

ولی سبک تر هست و مطابق شیر مادر

خدایا گل دخترمو درپناه خودت حفظ کن😘😚و پسرمو سالم در بغلمون قرار بده🤗 مامان همیشه خسته که همش خوابش میاد😩عاشق طوطی کاکادو امبرلام ولی پولم نمیرسه بخرم😁عضو کمپین مخالف زندگی با مادرشوهر در یک اپارتمان😬کاربر قدیمی‌ام😝خدایا به همه خونه بزرگ و خوب و مستقل از خانواده شوهر بده😕الهی امین🤗خدایا دخترم و همسرمو درپناه خودت حفظ کن و در راه سعادت و خوشبختی هدایتمون کن😍الهی امین😚الهم صلی علی محمد و ال محمد❤و عجل فرجهم❤
خیلی گریه میکنه سیاه‌میشه روغن  بچه و زیتون قاطی دارم فعلانمیشه ازاون استقفاده کرد؟؟؟؟ الان عید ...

عزیزم بزارش رو شکمش بچه رو

مرتب پایین کمرشو چرب کن ،آروم میشه

یه کیسه آب گرمم بزار رو کمرش و پهلوهاش

گریپ میکسچر هم بده

یکم آب قند درست کن( با آب جوشیده ولرم)، قندش کم باشه هااا، با یه کوچولووووو نمک ، توش حل کن، بده بهش دو سه تا قاشق مربا خوری بده بخوره انشاالله خوب میشه

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز