ستارهstar8 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 21661 عنوان چجوری بگم 135 بازدید | 6 پست بچه ها یه تبریک دوستانه قشنگ بگید امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:) 1399/12/30 | 14:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارا_کلوچه عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 1989 چهار دعای برتر لحظه تحویل سالاول دعا برای ظهور آن بی مثالدوم تمام ملت بی ضرر و بی ملالسوم رسیدن ما به قله های کمالچهارم تمام جیب ها پر از پول ، اما حلالسال نو مبارک لبخند بزن، یه کوچولو،،، هر چقدرم مشکل داشته باشی بازم زندگی ادامه داره،،، تنها کار بیخیال بودنه پس
roseegol عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6721 همه به شما می گویند:سال خوبی داشته باشیدولی من به تو می گویم :" سال خوبی را برای خودت خلق کن"به فکر آمدن روزهای خوب نباش!آنها نخواهند آمدبه فکر ساختن باشروزهای خوب را باید ساختآرزو می کنمبهترین معمار سال جدید باشی❤️سال نومبارک❤️ I'll be someone that No one thought I could be ;) Be special like MOON :)💫🌌
gandomshn عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 1197 هفت سین براتون آماده کردم ، اونو تو سفره دلتون میذارم .1- سایه خدا بر سرتون2- سلامتی بر پیکرتون3- سرسبزی در خانه تون4- سخاوت خدا در مال تون5-سرنوشت نیکو در عمرتون6- سبد سنبل در دست تون7-سیب خنده رو لباتونسال نو مبارک🌺 یه دخترخوشگله مهربونم عاشق کتابم استقلالیم تاپای جون خیلیم روشنفکرم 😋😍🤩💙💙💙💙
ayanan عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 6547 اتل متل توتوله😜😜😜عیدی همیشه پوله✌️👀🙈منم که پول ندارم😂😂😂ی گل بدم قبوله🌹؟؟؟!!!!ٰ 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌿🌹🌹🌿🌿🌿🌿 🌿🌿 🌿🌿🌿 🌿🌿🌿🌿 🌿🌿🌿🌿🌿 🌿🌿🌿🌿🌿 🌿🌿🌿🌿🌿 🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🎊🎉 عیدت مبارک😂😂😁❤️ https://abzarek.ir/service-p/msg/669607
donnadarya عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 8730 عـیـد را بـهـانه نـمـیـکـنـم تـا یـادت کـنـم چـون بـیـادت هـسـتـمخـوبـی هـایـت را بـهـانـه مـیـکـنـم تـا عـیـد را بـه تـو شـادبـاش بـگـویـم عـــیـــدت مـــبـــارک دوسـتـِ مـن با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
roseegol عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6721 هفت سین براتون آماده کردم ، اونو تو سفره دلتون میذارم . 1- سایه خدا بر سرتون 2- سلامتی بر پیکرت ... 👌👏 I'll be someone that No one thought I could be ;) Be special like MOON :)💫🌌