2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من بینیمو عمل نکردم ولی نسب به بقیه که دیدمو گفتن ک بستگی داره خودت میخوای بینیت چقدر سر پایین یا بالا باشه، همونجوری تنظیم کن همون بینی فرمش ک دقیقا میخوای مثلا سفت تر بزنی خیلی بینی سر بالا میشه

اصن نباید فشار بدی

دکترم تو پیجش گفته چسبای عرضی بافشار بزن تا باد بینیتون بخوابه چسب طولی اروم من دوبار اینجور چشب زدم ی کم ترسیدم پشت نوک بینیم گود بفته... همه رو متوسط زدم نمیدونم... حالا متوسط یابافشار بود

...... 
دکترم تو پیجش گفته چسبای عرضی بافشار بزن تا باد بینیتون بخوابه چسب طولی اروم من دوبار اینجور چشب زدم ...

ن من دکترم میگف همه رو متوسط بزن فقط یه دونه از اون سه تا ک نوک بینیم میخورد فشار میدادم

دوتا پیشی ناز دارم که اسمشون پت و مت پروفایل عکس پت 😍😍 کپی همن مربی رقصم عاشق همسرمو زندگیم ❤
دماغ قبل از عمله الان باید بگی بینی عملیا 😂😂

😂😂😂😂یه جک :

دماغ و بینی به معنی رو میده‌ولی نمیدونم چرا دماغ خیلی بزرگتر به نظر میاد 😂😂😂😂

سوسکی که دویدن بلد نیس به دمپایی میگه سرنوشت 🩴🪳..........اگه میشه واسه حل شدن مشکلم یه صلوات بفرس 🥺🙏🏼
😂😂😂😂یه جک : دماغ و بینی به معنی رو میده‌ولی نمیدونم چرا دماغ خیلی بزرگتر به نظر میاد 😂😂😂😂

دقیقا منم همین فکرو میکنم دماغ بزرگو چاق و چله هست بینی کوچولو 

کاربری اقا عزیزمو گلم 💀☠
از بدشانسی مطب بسته خودم چسب میزنم خدا کنه بینیم بد نشه

چن وقته ؟

من کلن خودم زدم اصلن نرفتم دکتر برام بزنه 

هیچیم نشد 

سوسکی که دویدن بلد نیس به دمپایی میگه سرنوشت 🩴🪳..........اگه میشه واسه حل شدن مشکلم یه صلوات بفرس 🥺🙏🏼
دقیقا منم همین فکرو میکنم دماغ بزرگو چاق و چله هست بینی کوچولو 

ارع همه همین فکرو دارن 😂😂