2777
2789
عنوان

دلمو شکست 💔

178 بازدید | 9 پست

بابام موقع عید از اتاقم اومدم یه نگاه بدی به صورتم و آرایشپ و ....... کرد و گفت برو گمشو از جلو چشمم . مامانم از صبح بد عنقی کرد و هرچیز خوبی میگفتم یه جواب بدی،بهم میداد ضایعم میکرد. امروز خیلی گریه کردم . من دیگه احساس خوشحالی نمیکنم و دلیلی نمیبینم فقط احساس میکنم سرده ............................ من نمیخام دیگه زنده باشم یا میرم لس آنجلس یا هرروز از خدا میخام منو ببره پیش تنها دوست زندگیم حضرت اباالفضل اون تنها نفری،بود که تو دنیا تنهام نذاشت چقدر خوبه که روزی تورو ببینم تو از لس آنجلسم بهتری .

چرا این جوری کردن؟

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعیییی

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"