2777
2789
عنوان

ماهیم مرد😭

350 بازدید | 14 پست

دوساعت مونده به سال تحویل الان نگاش کردم دیدم مُرده😭😭😭😭دلم براش سوخت به سال تحویل نرسید

پسرعزیزم منوبابایی برای دیدنت لحظه شماری میکنیم  خُدآاااجووونمـ #مواظبِ تودلیم❤باش😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخیییی عمرش به دنیا نبوده جاش تو بهشت باشه خیلی متاثر شدم

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹

یا هوا بهش نرسیده 

یا مریض بوده 

یا آب گرم بوده 

یا .....

منم مانیم میمرد ناراحت میشدم یکی دیگه بخر و مراقبش باش  

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔

تنگت خیلی بده‌‌‌‌‌......یه تجدید نظر تو تنگ بکن...ماهی آمونیاک دفع می کنه که خیلی سمیه....باید آبش رو زود عوض کنی..میدونم نوش دارو بعد مرگ سهرابه ولی بد نیست برای ماهی بعدی رعایت کنی

هوووف خییلی گرونه ما یکی گرفتیم 20تومن الان سه شبه میخواد خودشو از تنگ پرت کنه تا بحال 4بار نجاتش دادیم 3بار رفتیم بیرون خونه اومدیم دیدیم خودشو پرت کرده انداختیم تو آب خداروشکر زنده بود ی بارم ک انداختیم تو آب سرد ماهی بدبخت داش سکته می‌کرد، چ بلایایی ک سرش نیومده وزنده مونده 😬😂😂

واقعا بنظرم بهتره این فرهنگ از بین بره....جاش مثل قدیما نارنج بندازیم..خودم نخریدم ماهی امسال..

اره فرهنگ بدیه ماهی گذاشتن ...اره البته اگه گیر بیاد...ما خیلی وقته که ماهی نمیخریم