2777
2789
عنوان

مامانا میشه بیاین😓

62 بازدید | 8 پست

مامانا ماه  پیش ۲۸پریود شدم این ماه هنوز نشدم از دیشب ۳تا بیبی چک زدم منفی بود چیکارکنم زودتر پریود شم از دیشب کلی گریه کردم  بچم کوچیکه فعلا بچه دوم نمیخوام راهنماییم میکنید چی بخورم زودتر پریود شم

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛

زعفران . راریانه . افسنطین

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم ۶ روز عقب‌زدم،‌جرات نکردم بی بی بخرم بچمم ۱۰‌ماهشه، تخم شوید شنیدم خوبه دم کن‌بخور چند بار

خدا خودش میدونه بچه چقد دوس دارم ولی بچم کوچیکه شرایط بدنیم خوب نیست از استرس قلبم تو دهنمه

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
دم کنم؟چقد باید بخورم؟

اره دم کن. زعفران اگه داری دوسه لیوان غلیظش بخور . 

حالا شاید چندشت بشه ولی حنا که زنای قدیمی موهاشون میزارن به استکان دم کنی بخوری درجاجواب میده البته اگه مزاجت بکشه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
خدا خودش میدونه بچه چقد دوس دارم ولی بچم کوچیکه شرایط بدنیم خوب نیست از استرس قلبم تو دهنمه

حالا تا هفته مریود‌نشدن‌طبیعیه نگران‌نباش عزیزم، نشدی هم برو عطاری بگو تا بهت دارو گیاهی بده