2777
2789
عنوان

تب و تهوع

81 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

بچم از شب تب داشت، بهش استامینوفن دادم

نیم ساعت پیش دیدم تو خواب داره یکم ناله میکنه، بعدش استفراغ کرد، بهش مجدد تب بر دادم

به نظرتون کروناست؟ 

بچم یک سال و سه ماهشه 

چیکار کنم الان، میترسم خیلی

ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.

من فکر میکردم هر شیش ساعت باید بدم

اما دوباره تب کرده بود در طی پنج ساعت 

ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.

الان شب عیدی دکتر اطفال خوب از کجا پیدا کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا پسر من ۳ شب پشت هم تب داشت  بخاطر کزونا ولی خیلی بالا نرفت..لباساشو کم کن...یه دستمال نمدا ...

از کجا تشخیص دادن کروناست

این تبش نهایت 38.5 شده بود زیربغلش

الان پسرتون خوبه

چه داروهایی دادن

والا پسر من ۳ شب پشت هم تب داشت  بخاطر کزونا ولی خیلی بالا نرفت..لباساشو کم کن...یه دستمال نمدا ...

بچم هیچ جا نرفته اصلا 

همش خونه بوده 

خودمم نه خرید نه هیچ جایی نرفتم

یعنی از کجا گرفته، ممکنه بخاطر دندونش باشه؟ 

از کجا تشخیص دادن کروناست این تبش نهایت 38.5 شده بود زیربغلش الان پسرتون خوبه چه داروهایی دادن

من و شوهرم کرونا داریم دیگه.پسرمونم همزمان با ما تب کرد چیزی غیر از اون نمیتونه باشه که

دکتر گفت تب کرد استا بده اگر خیلی سینه اش خس خس کرد بیارش..که من بردمش بخاطر اینکه لوزه داره و ورم داشت لوزه اش شربت کیدوفست هم داد ولی به من گفته ود همون استا کافیه

بچم هیچ جا نرفته اصلا  همش خونه بوده  خودمم نه خرید نه هیچ جایی نرفتم یعنی از کجا گرفته ...

مگه ما جایی رفتیم؟خیلی میسوزم بخوا بعد از یک سال زندانی شدن تو خونه الکی کرونا گرفتیم

اره ممکنه از دندون باشه..ممکنه سرماخوردگی هم باشه..بهش شیرشو بده...مایعات زیاد بده..تنها راه پایین اوردن تبش هم استا یا شیافع

مگه ما جایی رفتیم؟خیلی میسوزم بخوا بعد از یک سال زندانی شدن تو خونه الکی کرونا گرفتیم اره ممکنه از ...

ممنون

استفراغم داشت، به نظرتون از تبشه؟. 

یا یکی از علائمه، چون علامت دیگه ای نداره

مثل سرفه و... 

من و شوهرم کرونا داریم دیگه.پسرمونم همزمان با ما تب کرد چیزی غیر از اون نمیتونه باشه که دکتر گفت تب ...

من وشوهرم هیچ علامتی نداریم 

نمیذونم این بچه چرا گرفته، آخه بیشترین راه انتقالش فرد به فرده 

ممنون استفراغم داشت، به نظرتون از تبشه؟.  یا یکی از علائمه، چون علامت دیگه ای نداره مثل سرفه ...

نه استفراغ اصلا نداشت

تب و تغییر صدا مثل سرماخوردگی و بیحالی داشت و داره همچنان

من و شوهرم کرونا داریم دیگه.پسرمونم همزمان با ما تب کرد چیزی غیر از اون نمیتونه باشه که دکتر گفت تب ...

چند ساعت یه بار دادین استامینوفن 

من وشوهرم هیچ علامتی نداریم  نمیذونم این بچه چرا گرفته، آخه بیشترین راه انتقالش فرد به فرده&nb ...

من که از شوهرم گرفتم...قبل از اولین علائمم تب پسزم شروع شد

من فکر نمیکنم برای شما کرونا باشه ولی اگر ۱ درصدم باشه نگزان نباش...استا بده و مایعات زیاددددد

چند ساعت یه بار دادین استامینوفن 

تب پسر من پایین نمیومد هر ۶ سااعت میدادم با این حال...اصلا نترس لباسشو کم کن ولی نه در حدی که سرما بخوزه...مایعات خیلی بده تا جیش زیاد کنه..به دستمال نمدار کن بدار رو پاش همین

تب پسر من پایین نمیومد هر ۶ سااعت میدادم با این حال...اصلا نترس لباسشو کم کن ولی نه در حدی که سرما ب ...

باشه ممنونم ، الان تبش اومد پایین ، خداکنه خوب شه 

شما هم ایشالا زودتر خوب بشید