2777
2789
عنوان

هم فکری کنید

76 بازدید | 14 پست

من با کسی ک خیلی دوسش دارم کات کردیم دو سه ماهه دلم ب عید خوش بود برگرده نیومده .میخوام برش گردونم نگید فراموش کن نمیخوام فراموش کنم میخوام هر جوری شده برگرده .لطفا یکی کمکم کنه شمارمو هنوز داره .چ بدونم کمک کنید روز عید خوشحال شم پی ام بده 💔

زنگي پيامي چيزي بده

نرم عیدو‌تبریک بگم؟؟؟ی بار بهش پیام دادم زد بلاکم کرد ینی بعد از کات مون منم دلیلت اکانت‌زدم واتساپ بلاکم تو تل بلاک نیستم خطمم بلاکه الان دیدم انلاینه فک کنم یکی‌دیگ اومده بجام خیلی ناراحتم اما میخوام بیاد پیش من باورم نمیشه‌فراموشم کرده اصن حالم خوش نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه وقتي بلاكت كرده چرا التماسش كني؟

نميدونم اگه ميتوني زنگ بزن بهش با يه خط ديگه موقعي كه انلاينه زنگ بزنه كه گوشي دم دستش باشه جوابتو بده قبل اينكه قطع كنه بگو دلم برات تنگ شده 

اخه وقتي بلاكت كرده چرا التماسش كني؟ نميدونم اگه ميتوني زنگ بزن بهش با يه خط ديگه موقعي كه انلاينه ...

خیلی سبکم میدونم ولی انقدر حرص دارم میخورم ک با یکی دیگ اس .عصبی ام دوماهه شبا گریه میکنم.میخوام فراموش کنم نمیتونم خوردم ب درای بسته واقعا حسای بدی دارم.

اگه واقعا ميخواي جوابتو بده بايد زنگ بزني از خط ديگه اونكه اينجوري از همه جا بلاكت كرده معلومه جواب ...

اخ میدونی از چی میسوزمممممم .ادعا داشت دوسم داره و ی جوری رفت ک گفت تو اذیتم میکنی من بهش گفتم لاشی با صدنفری اونم رفتو دیگ نیومد.الکی بهونه کرد شمارمو پاک کن خب نگه داشتی تو لیستت شبکه چهارشم 

بيخيالش شو 

بین دو راهی هسم میخوام‌فراموش کنم‌نمیتونم میخوام پیام بدم غرورم‌نمیزاره.خسته شدم .خیلی حالم بده تا ۳ و ۴۴ دقیقه انلاین بوده .واسم این سواله‌انقدر راخت؟؟حتی باهام خدافظیم نکرد هیچی نگفت هیچی حتی ی کلمه