2777
2789
عنوان

یعنی میشه؟؟؟؟😢

105 بازدید | 13 پست

سال دیگ این موقه بعد ۸ سال ب عشقم رسیده باشم

یعنی میشه دیگ هیچ مانعی سرراهمون نباشه واسه رسیدن...یعنی میشه سال دیگ شبه عید کنار هم باشیم

یعنی میشه زنداییم بعد ۱۵ سال بچش بغلش باشه😢

یعنی میشه سال دیگ ازشرکرونا راحت شده باشبم

من ب سال ۱۴۰۰ خیلی خوشبینم توش انشالله پرازاتفاقای قشنگه واسه هممون🌼🌸🏵

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

😍 ایشالله

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالله هر چی از ته دلت میخوای خدا بهت بده 

خدا به تک تکتون خوشبختی ، جیب پر پول، سلامتی ، فرزند صالح و سالم بده 

اینقدری به همتون بده که هیچ وقت حسادت سمتتون نیاد 😍😍😙😙😙

تروخدا برای منم دعا کنید😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

تابستون میرسی

انسالله دعاکن واسم😢

خستع شدم ازجدایی

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
😍 ایشالله

دعاکن واسم دبگ خیلی خستم ازجدایی ازنداشتنش سخته😢❤

دعاکن واسم دبگ خیلی خستم ازجدایی ازنداشتنش سخته😢❤

حتما عزیزم ⁦♥️⁩

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
امیدوارم♥ بچه ها تروخدا برای منم دعا کنید خیلی خیلی وضعیتم بده

وضعیت منم پارسال این موقه ها داغون بود ولی خدا ب کمکم اومد خدا ب کمک توام میاد🌼🏵❤

وضعیت منم پارسال این موقه ها داغون بود ولی خدا ب کمکم اومد خدا ب کمک توام میاد🌼🏵❤

خوشحالم برات امیدوارم هر روز حالت بهتر و بهتر بشه به عشقتم برسی♥

منکه واقعا هیچ امید و هدفی توی این دنیا ندارم به هر طرف نگاه میکنم یجور بدبختیه

هَرابانو🌻
خوشحالم برات امیدوارم هر روز حالت بهتر و بهتر بشه به عشقتم برسی♥ منکه واقعا هیچ امید و هدفی توی این ...

من تابهمن امسال حالم بد بود وهمش گریه میکردم..همین الانم اوضاعم خوب خوب نیس امابهتره...فقط خدارویادت تره همش صدابزن❤😍