2777
2789
عنوان

چیکار کنم...؟

144 بازدید | 35 پست

دوستان..

وضعیت مالی خانوادم خوب نیست..

به من توان مالی ندارن خرجی بدن..فقط سالی یه بار لباس می خرن..اونم که پارسال بخاطر کرونا نخریدم...همه دوستام ناخن کاشتن هر روز یه مدل رنگ لباس می پوشن منم نمی گم مثل اونا باشم.. لاقل یه لباسی داشته باشم که کم نیارم جلو فامیل و آشنا مسخرم نکنن..اصلا این به کنار بخدا کنکور دارم میگم کلاس حضوری برم میگن پول نیست میگم کتاب بخرم میگن پول نیست میگم مجازی کلاس بگیرم میگن نداریم....اما مامانم میگه نمی تونم کاری کنم برات...نمی دونم چیکار کنم خیلی دارم اذیت میشم...بخدا نگران آیندمم با این اوضاع نه می تونم درس بخونم نه شوهر کنم نه حتی یخ بار مثل آدم زندگی کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین کنکور به کلاس و پکیج و این داستانا نیست

اصلش به تلاش و تمرکزه 

ببین هر سال چند نفر از نقاط دور افتاده با بی پولی و بی امکانات چه رتبه هایی میارن...

برو فیلم های آموزشی رایگان رو ببین

کنکور سال های قبل رو شبیه سازی کن برای خودت یعنی با لباس بیرون یه روز بشین کنکور 98 رشته ات رو از 8 صبح تست ها رو بزن تا حالا هر وقتی که زمان واقعی کنکوره یادم رفته  

بعد که ان شاء الله کنکور رو رد کنی میتونی بری سر کار و از نظر مالی ان شاء الله اوضاع بهتر میشه 

راستی گوشی رو هم خیییلی محدود کن بعدا وقت زیاد داری براش

صلوات میفرستین برام؟   دمتون گرم

کنکور به کلاس نیست من کلاس نرفتم حتی درست حسابی ام نخوندم ولی نیمه دولتی قبول شدم کتاباتو بخون قبول میشی من کلاس نرفتم ولی دخترای فامیل ی عالمه خرج کردن اخرش اونا آزاد قبول شدن من نیمه دولتی تعجب میکردن ولی در رابطه با لباس سعی کن ی کار جور کنی اگ بیرون نمیتونی کار کنی کار توخونه کار در منزل پیدا کن ولی کلا همه شرایطشون همینطوره واقعا گرونه ی مانتو ۷۰۰ تومن خب یه نفر نمیتونه ازپس همه چی بر بیاد شما حق بده به خانواده ات واقعا سخت شده شرایط

كاري ك از دستت بر نمياد حداقل وقت بيشتر با تمام توان بذار برا كنكور رشته خوبي قبول بشي ك بتوني شاغل ...

رشتم تجربیه 

اخه مدرسه ی بدی می رم..معلم ریاضی ندارن..

منم بخدا ریاضی رو هیچی بلد نیستم...چه برسه تست..اون یکی هارو خودم می خونم میگم لاقل هفته ای یه ساعت کلاس مجازی برا ریاضی بگیرم رشتمم سخته آسون نمیشه قبول شد

ببین کنکور به کلاس و پکیج و این داستانا نیست اصلش به تلاش و تمرکزه  ببین هر سال چند نفر از نق ...

کتاب تست دانلودکردم ولی انقدر سخته نمی تونم تست بزنم

کنکور به کلاس نیست من کلاس نرفتم حتی درست حسابی ام نخوندم ولی نیمه دولتی قبول شدم کتاباتو بخون قبول ...

جق میدم اما واقعا منم خسته شدم..

هر کی هر چی می خره میاره به من نشون میده این و خریدم ناخن کاشتم..ال کردم بل کردم..حسود نیستم ولی خب آدم هر چی باشه تحت تاثیر قرار میگیره

این که میگی استاد ریاضی ندارید خیلی عجیب و غریبه که یعنی چی؟؟؟... کتاب تستش چیه؟ شاید سطح بالاست

بله متاسفانه نداریم.. مدرسمون انقدر بی در و پیکره که

چون پول نداشتم هی کتاب های سطح پایین بخرم فقط یه ریاضی خریدم اونم سطح بالا چون معلم نداشتم..

بله متاسفانه نداریم.. مدرسمون انقدر بی در و پیکره که چون پول نداشتم هی کتاب های سطح پایین بخرم فقط ...

گفتم سطح بالا باشه بهتره برا کنکور

ولی الان میگم من حتی درس خودم و بلد نیستم چه برسه به تست...فیلم آموزشی ام پیدا نمی کنم..فقط زیست فیلم آموزشی میبینم اونم چون هست وگرنه ریاضی نیست..بخدا موندم