2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم....

162 بازدید | 22 پست

من دختریم ۱۷ ساله ک هیچ اختیاری از خودم ندارم...

اجازه رفتن تا سر خیابون تنها ندارم...

برای حجابم نمیتونم ب روش خودم تصمیم بگیرم...

مدرسه عم همیشه مامانم منو میبرد...

خیلیی دلم پره...

چون با یه زندانی فرقی ندارم...

از این میترسم که دانشجو شم باز مامانم تا دانشگاه بیاد...

هیچوقت نمیبخشمشون هیچ وقت...

هر کسی تاپیکمو میبینه دعا کنه تا مامانم معقول تر با هم رفتار کنه از این همه محدودیت احساس خفگی میکنم

احساس پوچی

بچه مهندس سایت😁👈👷‍♀️برا مهندس شدنم یه صلوات میفرستی با قلب مهربونت؟!🌺🦋❣I will be the aerospace engineer of the future🥰😎🤓

قدر مامانتو بدون خوبیتو میخاد

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدر مامانتو بدون خوبیتو میخاد

آخه اینم حدی داره

همیشه مورد تمسخر قرار میگیرم

بچه مهندس سایت😁👈👷‍♀️برا مهندس شدنم یه صلوات میفرستی با قلب مهربونت؟!🌺🦋❣I will be the aerospace engineer of the future🥰😎🤓

عزیزم مامانت دوست داره خیلی از مامانا همینطورین روی بچه هاشون زیادی حساسن مامان منم همینجوریه دقیقا رفتاراش به همچی گیر میده😁

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت
کاری کردی تا الان که اعتمادشونو قلقلک داده باشی؟؟

نه اصلااا

اصلا هیچوقت برا خودم نبودم ک بخوام کاری کنم

آخه اینم حدی داره همیشه مورد تمسخر قرار میگیرم

اگه خدای نکرده مشکلی برات پیش بیاد همونایی ک الان مسخرت میکنن فردا روز بهت میخندن و غیبت و بدگوییتو میکنن

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚
عزیزم مامانت دوست داره خیلی از مامانا همینطورین روی بچه هاشون زیادی حساسن مامان منم همینجوریه دقیقا ...

هعی

ولی من دیگه خسته شدددم

فک کن مامانم منو ببره دانشگاه بیاره

اگه اینجوری شه خود کشی میکنم🙂چون تحملشو ندارم

اگه خدای نکرده مشکلی برات پیش بیاد همونایی ک الان مسخرت میکنن فردا روز بهت میخندن و غیبت و بدگوییتو ...

🤧🤧😭ولی خب منم دل دارم

دوست دارم با دوستام برم بیرون اصلا برم یه دفتر برا خودم بخرم

منم مثل تو بودم تا سوپرمارکت نمیرفتم

برا دانشگاه چ کردی؟؟؟

🤧🤧😭ولی خب منم دل دارم دوست دارم با دوستام برم بیرون اصلا برم یه دفتر برا خودم بخرم

چی بگم والا جامعه خراب شده 

هعی ولی من دیگه خسته شدددم فک کن مامانم منو ببره دانشگاه بیاره اگه اینجوری شه خود کشی میکنم🙂چون ...

عزیزم این که چیزی نیست که بخوای بخاطرش دست به خودکشی بزنی سخت نگیر من خیلیارو تو زندگیم دیدم که اینقدر سختی کشیدن ولی خودکشی نکردن با توجه به اون مشکلات با سعی و تلاش بلند شدن و الان چه کسایی که نشدن . تازه بد نیست که عزیزم مامانت بیاد باهات تا دانشگاه خوبه که یکیو داری تو راه باهاش حرف بزنی 😁 با دید مثبت بهش نگاه کن🤗

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت
عزیزم این که چیزی نیست که بخوای بخاطرش دست به خودکشی بزنی سخت نگیر من خیلیارو تو زندگیم دیدم که اینق ...

🥺🥺🥺نمیشهه ک

پس من کی بزرگ میشم

هر چقد میخوام مثبت باشم نمیشه